2777
2789
عنوان

کنکوری تجربی 🫠

180 بازدید | 27 پست

سلام خانما 

من کنکوری تجربی هستم، پایه خوبی دارم، اما تابستون اصلا درس نخوندم، به دلایلی 🥺💔 

میخوام کم کم شروع کنم به درس خوندن، بنظرتون از الان برای کنکور اردیبهشت و تیرماه زمان خوبی هست که رشته ی خوبی قبول بشم؟ من انگیزه میخوام راستش، خانوادم بهم امید ندارن،مثل هر پدرومادر دیگه ای دوس دارن که دخترشون رشته خوبی در دانشگاه قبول بشه ولی الان دیگه امیدی ندارن، میخواستم اگر تجربه ای داشتین خودتون، یا اطرافیانتون، بهم بگین امیدی هست برای کنکور امسال یا باید پشت کنکور بمونم؟ ممنونم🎀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه پایه ت خوبه که دیگه نگرانی نداری اگه دوست داشتی کلاس آنلاین موسسه کلاسینو ثبت نام کن دوره نوبان که شروع از آبانه. مثلا میتونی از همین شهریور شروع کنی درسارو بخونی تو آبان ماه کلاس ثبت نام کنی اگه درسی رو ضعیفی اونجا قشنگ از صفر آموزش میدن من خودم امسال کنکور دادم واقعا راضی بودم. پشت کنکور اصلا نمونه اصلااااا هر سال داره سخت تر از سال قبل میشه اگه پشت بمونی سال بعدش مجبور میشی سه پایه امتحان نهایی بدی نابود میشی

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

من با ۴ ماه خوندن ۳ رقمی آوردم، قطعا قبولی ، به شرطی ک قشنگ بخونی

ممنون عزیزم، شما دهم و یازدهم هم کامل خونده بودین یا فقط دوازدهم و توو اون چهار ماه شروع کردین برا کنکور درس بخونید؟ و اینکه چه ساعت مطالعه ای خوبه واقعا؟ 

من با ۴ ماه خوندن ۳ رقمی آوردم، قطعا قبولی ، به شرطی ک قشنگ بخونی

پایت خوب بود؟

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

منم مثل توعم ولی امید دارم به نظرم بهترین کاری که میشه الان کرد امید داشتن و بیشتر تلاش کردنه

دقیقا همینطوره 🥲❤️میدونی چیه آدم وقتی میبینه دوستاش از صبح میخوندن تا شب و از تابستون استفاده کردن یکم از خودش ناامید میشه حس بدی میگیره ولی به قول تو نباید امید و تلاشمون کم بشه 

ممنون عزیزم، شما دهم و یازدهم هم کامل خونده بودین یا فقط دوازدهم و توو اون چهار ماه شروع کردین برا ک ...

خواهش عزیزم

۳ پایه‌ام ضعیف بود خیلی، اما برای کنکور واقعا خوب خوندم، از ساعت تقریبا ۹ صبح تا ۱۲ بعد از ۳ بعدظهر تا ۱۰ یا ۱۱ شب، و اینکه اون تایم‌های خالی غذا میخوردم یا استراحت میکردم..

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
اگه پایه ت خوبه که دیگه نگرانی نداری اگه دوست داشتی کلاس آنلاین موسسه کلاسینو ثبت نام کن دوره نوبان ...

از لحاظ کتاب و کلاس خودمو میکشم بالا، از اونایی ام که اگر بشینم بخونم سخت ترین کتاب تست ها هم میفهمم، درسنامه ها و روش تستی هاشونو... اما فقط از لحاظ زمان خیلی نگران شدم،،، به قول شما این نهایی ها واقعا آدمو نابود میکنه، حالا مثل اینکه میگن دهم میخواد حذف بشه، ولی زیاد دل به این اخبار نمیبندم و درگیر حاشیه نمیشم🥲

خواهش عزیزم۳ پایه‌ام ضعیف بود خیلی، اما برای کنکور واقعا خوب خوندم، از ساعت تقریبا ۹ صبح تا ۱۲ بعد ا ...

کلاس هم میدیدین؟ یا فقط با کتاب جلو میرفتین، من الان میبینم با کلاس بخوام شروع کنم مثلا هرکلاس معین کرمی چهار ساعته، اینجوری وقت تست زنی گرفته نمیشه؟