2777
2789

الان که دوری

نامه هامم دستت نمیرسه

اکانتات هم تبدیل شدن به چند تا دیلیتد اکانت و تنها چیزی که ازت مونده یه ایمیله که از آخرین دعوامون برام مونده

حتی آدرس ایمیل رو هم منسوخ کردی 

پنج ماهی شده که رفتم از پیشت. شاید باید یبار خیانتت رو‌ میبخشیدم . شاید باید مثل الان به حجم خوشیامون نگاه میکردم نه یبار خیانتی که بم کردی 

شاید ارزش هام اشتباه بودن

شاید...من یه انتخاب اشتباه بودم

هیوا دختری در مزرعه    نویسنده یه رمان هم اسم خودمم  تبع شعر دارم :) هجده ساله از تهران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکست که نمیشه گفت یادشم امشب

درده 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
درده

درد قشنگیه

حس میکنم پز دادن داره

میشه ازش داستان‌ و شعر نوشت 

درد عشق

باعث شد مولانا شاعر بشه باعث شد حافظ مدح کنه و بابا طاهر عریان شه

هیوا دختری در مزرعه    نویسنده یه رمان هم اسم خودمم  تبع شعر دارم :) هجده ساله از تهران
آروم میکردی دردمو تو عین لیدوکائین

بعد بغض تو گلوت با چارتا لیوان نرو پایین

میگم اخہ، بہ خدا دست من نیست

ای بابا

ای بابا

شماره داییشو دارم بنظرت زنگ بزنم شمارشو بخوام؟

میترسم شرفمو ببره هرزه شم