2777
2789
میدون امام، چارباغولی من هر وقت رفتم میدون امام خیلی حالم خوب شده، یه ارامش خاصی داره به نظرم

من کلا جای شلوغ نمیتونم تنها برم حس بدی بهم دست میده 

فکر میکنم همه دارن قضاوتم میکنن که چرا تنهام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا جای شلوغ نمیتونم تنها برم حس بدی بهم دست میده فکر میکنم همه دارن قضاوتم میکنن که چرا تنهام

اخه به غیر خونه خودتون جایی واقعا نمیتونی بری که هیچکس نباشه.

نه بابا، هیچکس این حرفو نمیزنه، خداییش من وقتی کسی را ببینم تنهایی اومده همش توی دلم میگم‌وای خوش به حالش چقدر خودشو دوست داره.

امروز یه خانمی را توی ماشین دیدم، پنحره های ماشینش بالا بود رانندگی هم میکرد و در عین حال برای خودش هم میرقصید، واقعا خوشم اومد، چقدر با خودش دوسته.

برو خوش هم بگذرون، اگه میدون امام هم بری که اصلا این فکر نمیاد توی ذهنت چون واقعا ارامش خاصی داره

اخه به غیر خونه خودتون جایی واقعا نمیتونی بری که هیچکس نباشه.نه بابا، هیچکس این حرفو نمیزنه، خداییش ...

اره خدایی ماشین داشتن خیلی خوبه فرق داره 

ولی احتمالا فردا برم همون میدون و اون ورا