2777
2789
عنوان

فراموش کردن عشق اول

155 بازدید | 18 پست

بعد نه سال من احمق هنوز نتونستم فراموشش کنم با اینکه هیچی بینمون نبود جز یه عشق یه طرفه و با بدترین شکل دلم‌رو شکست وقتی حسم رو بهش اعتراف کردم الان با وجودی ک هردو ازدواج کردیم و بچه داریم هر وقت میبینمش دلم میخواد تو نظرش بهترین باشم و تا چند روز فکرم درکیرشه همین چند روز پیشم مسافرتی رفتیم ک اون و زنش هم بودن و از اون روز بهم ریختم و واقعا داغونم هی سر خودمو میکوبم تو دیوار و دونقدر کار میکنم ک یادش نیوفته ولی نمیشه تورو خدا کی تجربه داره بهم کمک کنه فراموشش کنم

متاسفانه کاری نمیشه کرد منم همین جوریم وقتی میبینمش داغون میشم بعد همش تکرار میکنم شوهر دارم اون زن داره همچی تموم شده اما بازم وقتی ببینمش حالم بدمیشه تصمیم گرفتم دیگ رابطمون وقطع کنم که نبینمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فراموش که نمیشه کرد بلاخره قسمت از خاطراتت هست باید باهاش کنار بیایی باور کنی که تموم شده مسیر زندگی ...

من یادگاری هم ندارم هیچی‌ازش ندارم جز خاطرات بچگی و این ادم‌بدترین بلا رو سر من و احساسم آورد ب بدترین شکل پسم زد و دلم‌رو شکست ولی منه احمق هر بار یادش میوفتم یا میبینمش دپ‌ میشم

متاسفانه کاری نمیشه کرد منم همین جوریم وقتی میبینمش داغون میشم بعد همش تکرار میکنم شوهر دارم اون زن ...

ای خدا🥲🥲منم همینم ولی‌دردم اینه ک نمیتونم قطع رابطه کنم و تقریبا دو هفته ای یبار ماهی یبار اینا میبینمش یا تو کوچه چون همسایه ایم

من یادگاری هم ندارم هیچی‌ازش ندارم جز خاطرات بچگی و این ادم‌بدترین بلا رو سر من و احساسم آورد ب بدتر ...

بری روانشناس بهت میگه یه دوره هست سوگ باید پشت سر بزاری گریه هات بگن هرچی هم میتونی بزن تو سر خودت انگار عزیزت از دست رفته  اما بعدش باید قبول کنی که دیگه تموم شده رفته باید پذیرفت 

هیچ خبری نیست ...😉
بری روانشناس بهت میگه یه دوره هست سوگ باید پشت سر بزاری گریه هات بگن هرچی هم میتونی بزن تو سر خودت ا ...

الان ۹ سال میگذره و هر بار همون خر سابقم‌پس دوره سوگ کی میخواد تموم شه

نمی خوای تموم بشه

بخدا میخوام ولی هربار میبینمش همش یا خجالت میکشم یا خودمو قایم میکنم یا میخوام وانمود کنم خوشبختم یا میخواد وانمود کنم برام مهم نیست یا کلا میخوام یه کاری کنم پشیمون شه اصن دست خودم نیست همش یادش میوفتم چند وقت ک نمیبینمش خوبم باز تا یبار میبینمش همه چی عوض میشه

حس میکنم از زندگی و همسر فعلی راضی نیستی فکر می‌کنی اگه اون بود همه چی بهتر بود نمیتونی رهاش کنی ؟

چرا خوبه زندگیم ولی آره حس میکنم اگ اون بود همچی بهتر بود ولی‌وقتی اونو میبینم از زندگیم‌دلسرد میشم وقتی میبینم ک اینقدر خوشه