2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه سفید اب میزنمبهتر از همشونه😄

منم سفیدآب استفاده میکنم خیلیم خوبه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

نمک بدن واقعا مفیده؟

نمی دونم چرا نمی تونم قبول کنم 😂

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بیو آکوا من شامپو رزماریشو خریدم خوب نیست ؟

کلا این برندا همشون ارزونن و به درد نخور ، مارکای معروف و خوب بگیر ک اصل باشن ، مثل لافارر ، اوردینری ، شون ، سی گل ، مارکای خوب و معروف

I'm just tired         آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔

نمک بدن بگیر ‌

سرم هیالورونیک رو صبر کن بعدا برند خوب بگیر که پوستت خراب نشه . اوردینری محشره ولی هیالورونیک گارنیر هم عالیه و قیمتش مناسب تره . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

نمک بدن واقعا مفیده؟نمی دونم چرا نمی تونم قبول کنم 😂

آره یه مدت استفاده کنی تاثیرش رو میبینی واقعا عالیه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

آره یه مدت استفاده کنی تاثیرش رو میبینی واقعا عالیه

چطور میشه یعنی؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بیو آکوا من شامپو رزماریشو خریدم خوب نیست ؟

ببین باید اصل باشه فیکش که کلا به درد نمیخوره از یجای مطمئن اصلشو بگیر من خیلی شنیدم میگن برا ریزش خوبه. از جمله اشناهای خودم

چطور میشه یعنی؟

پوست تخم مرغی خوب میکنه پوست بدنو ابرسانی و نرم میکنه باعث میشه شیو میکنی جوش نزنی و راحت تر شیو کنی سفید و خوشبو میکنه مثلا ناحیه های زیر بغل و زانو و..