2777
2789
عنوان

خواستگار ـ میشه منو راهنمایی کنید

392 بازدید | 29 پست

درود،شبتون بخیر 🦋

من هجده سالمه

خواستگاری اومده که بدجوری مورد پسند پدرم هستش

ما همو دیدیدم اما من ظاهر ایشون رو بهونه کردم ،اما در اصل بخاطر سنم اصلا بهش فکر نمیکنم 

از وقتی جواب منفی دادم،پدرم مدام منو نصیحت می‌کنه 

راستش دیگه دارم کم میارم 

حس بدی بهم دست داده 

حس میکنم اشتباه می‌کنم 

میشه به عنوان بزرگتر منو راهنمایی کنید 

امروز سایت پر شده از خواستگاری هیجده ساله ها😅

بگو فعلا اهداف مهمتری دارم و سنم کمه ممکنه تا چند سال آینده ملاکهام ملاکهای الانم نباشن 

خوشبخت بشی

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امادگی تو واسه ازدواج مهمه 

بابات که نمیخواد باهاش ی عمر زندگی کنه اگه امادگیش نداری خب خوب شد رد کردی

فعلا تو سنی هستی که باید جونی کنی 

تحت تاثیر حرفا قرار نگیر ببین خودت دلت چی میخاد مغزت چی میخاد

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
امروز سایت پر شده از خواستگاری هیجده ساله ها😅بگو فعلا اهداف مهمتری دارم و سنم کمه ممکنه تا چند سال ...

ممنونم از ارزوی خوبتون🤍

من بهشون گفتم ،اما میگن میشه در کنارش درس هم خوند🥺اما می‌دونم نمی‌تونم 

اگه گوش میکنی و عطش ازدواج نداری 

۱۸ سالگی زمان مناسبی برای وارد شدن به زندگی زناشویی نیست 

مگه اینکه محدودیت و محرومیت زیادی باشه که با ازدواج اندکی تعدیل بشه 

با تشکر 

کاربر فسیل، بسیاااااااار قدیمی
امادگی تو واسه ازدواج مهمه بابات که نمیخواد باهاش ی عمر زندگی کنه اگه امادگیش نداری خب خوب شد رد کرد ...

اصلأ باورم نمیشه پدرم این‌قدر اصرار می‌کنه!

همیشه فکر میکردم مقاومت می‌کنه نسبت به این مسئله

اتفاقا امروز بهش گفتم این حرفو 

گفت من نمی‌خوام زندگی کنم باهاش 

اما میترسم روزی برسه که گذینه انتخاب نداشته باشی 

این حرفش دلمو خالی کرد

[QUOTE=353506222]ممنونم از ارزوی خوبتون🤍 من بهشون گفتم ،اما میگن میشه در کنارش درس هم خوند🥺اما می‌دونم نمی‌تونم&nb 

شدنش اره میشه ولی سخته واقعا

بگو بهشون نگفتم ازدواج نمیکنم ولی یه چند سال دیگه

الان نمیتونم هر دوشو هندل کنم و ممکنه موردای خیلی بهتری با ادامه تحصیلم برام بیان

اگه الان ازدواج کنم احتمالش هست که پشیمون بشم اگه خوشبختی و رضایتم مهمه براتون اجازه بدید فعلا ازدواج نکنم

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.

چند سالته 

لاغری که مسئله ای نیست پسرا غذای خانموشون رو بخورن زود چاق میشه😂 

ولی در کل اگه  خودت احساس می‌کنی زمان ازدواجت نیست ازدواج نکن 

اما زیاده روی هم نباشه دیگه نهایت تا ۲۲  سالگی اینا 

هیچ خبری نیست ...😉

من بابام مخالف ازدواجم بود و شوهرم مورد پسندش نبوده دستش درد نکنه دریغ نمی‌کرد از هیچ کاری مدام سنگ‌ مینداخت تو راه🤣 

ولی من ازدواج کردم از همسرم و زندگی مشترکم خیلی راضیم اونی که میخواد عمری با این آدم زندگی کنه منم پس باید راضی باشم باید دلم بخوادش دوسش داشته باشم . پدرم مادرمو داره و سالها پیش انتخابشو کرده مهم نیست پسندیدن یا نپسندینش . 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️