2777
2789
عنوان

جاریم چرا اینجوری میکنه😐🤔👹

1250 بازدید | 26 پست

من تازه عروس هستم یه سالی هست ک عروس این خانواده شدم ،یه جاری دارم ۳۰ سالشه من۱۹ سالمه هب بخاطر اختلاف سن و اخلاق جاریم کلا رابطه صمیمانه ای نداشتیم خیلی معمولی بودیم

تا اینکه استوری و پست های اینستاشو دیدم یه فیلم و دابسمش های عجیب و مسخره ک ابرو خانواده شوهرمو میبرد از‌خودش میزاشت و مثلا میخواست بلاگری کنه خلاصه من اهمیت ندادم و هردومون پیج همو داشتیم ک من میدیدم بعضی وقتا استوری درباره بدی های خانواده شوهر میزاشت و من از نزدیک شاهد کمک ها چه مالی چه مادی و محبت های خانواده شوهرم بهش بودم و واقعا تعجب میکردم ولی چیزی نمیگفتم ،گذشت تا یه عکس استوری کرد و اسم خاله همسر داخل استوریش اورده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا اونی که به خانواده شوهرش بیشتر م ی ری نه ، احترام بیشتری میگیره، چه مادی چه معنوی

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

خلاصه من چون از قبل میشناختمش به خودم قول داده بودم اصلا دخالت نکنمم به هیچ عنوان حرفشو من نزنم بزارم خودشون بگن یه من ربطی نداره

ولی بعد این استوری من کنار مادرشوهرم نشسته بودم یهو ازش سوال کردم خاله شوهر کیه فلانی گذاشته(همسرم با خاله هاشون قهرن از قبل و من هیچی ازشون نمیدونستم و تاحالا ندیده بودمون کلا نمیشناختم ) یهو مادرشوهرم گفت کو من نشون ندادم فقط گفتم فلانی گذاشته کیه این؟ همین من دیدم مادشوهرم عصبانی شد زنک زد به برادرشوهرم و دعوا ک چرا با اینا رابطه دارین