2777
2789

من دوست داشتم به بهمن ماه سال ۱۳۹۹ برم 

با مامانم و خواهرام زنونه رفته بودیم کیش 

خیلی خوب بود.خیلی

از صبح تا عصر میرفتیم تفریح.شب هم مامانم بچه هامونو نگه می‌داشت و ما خواهرها تو بازار میچرخیدیم.

وقتی میرفتیم تو هتل همینکه میرسیدیم دم در اتاق، بوی برنج ایرانی مامانم که تو پلوپز درست کرده بود مستمون میکرد.

انقد بهمون خوش گذشت که مامانم گفت هرسال میایم .

سال بعدش داشتیم برنامه میریختیم چه ماهی بریم که فهمیدیم مامانم مریضه. الان یساله که ندارمش... 

مدام خاطراتشو برای خودم یادآوری میکنم بلکه آروم شم که نمیشم

چندین هزار سال پیش

اون موقعی که باغ معلق بابل وجود داشته 

میخوام ببینم چه شکلی بوده

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

مثل من.......................دلم میخاد برگردم سال 91 که مامان بابام زنده بودن  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل من.......................دلم میخاد برگردم سال 91 که مامان بابام زنده بودن

عزیزم

خیلی سخته

با شوهرم قهریم. دوست داشتم خونه مامان داشتم و چند روز میرفتم اونجا آروم شم ولی ندارم

برگردم ب اوایل سال ۹۸واینی ک انتخاب کردم نکنم

اونو منم دوس دارم برگردم ۹۰ و با شوهرم ازدواج نکنم

ولی منطورم این بود یه خاطره باشه در حد یک یا چند روز که بری دوباره تجربش کنی و باز برگردی

خدامادرتو رحمت کنه ....

منم دوست دارم برگردم به اسفند سال ۱۴۰۱ مثل شما تو سفرقشم با خواهرم و دوستام رفتیم عالی بود ....

یه دوره هم برم تو زمان محمدرضا پهلوی و ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزمخیلی سختهبا شوهرم قهریم. دوست داشتم خونه مامان داشتم و چند روز میرفتم اونجا آروم شم ولی ندارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ممنونم عزیزنسفر بدون مردها خیلی خوش میگذره

اره والا ...راحت و ازاد بدون فکر و غر 🥲 انشاالله نصیب همه بشه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....