2777
2789
عنوان

بچها کمك میخوام چجوری بگم

52 بازدید | 3 پست

بچها من برا سال بعد شروع کردم درس خوندن ، یه مشاور گرفتم راضی نیستم ازش حدود یکماهه بیشتره گزارش کارهامو اصلا تحلیل نمیکنه در صورتی که من به تحلیل زیاد نیاز دارم فوقش میکنه خسته نباشی  پارت های درسی هم که اوکی نی زنگ نمیزنه به موقع بیشتر درگیر کارهای دانشگاه خودشه گاهی وقتا حتی فراموش میکنه بهم برنامه بده خلاصه سرتونو درد نیارم ، من راحت نیستم که بگم راضی نیستم ازتون بنظرتون چطوری بهش بگم که دیگ نمیخوام با شما مشاوره داشته باشم بلاخره بحث ایندمه چیکار کنم چطوری بگم بچها

سلام دوستان وقت بخیر

من فارغ التحصیل رشته زیست شناسی هستم

میخاستم ببینم دانش آموزی هست ک تمایل ب کلاس آنلاین در درس زیست شناسی در 3 پایه دهم و یازدهم و دوازدهم داره

هزینه هم نسبت ب هزینه هنگفتی ک گرفته میشه بابت تدریس واقعا چیزی نیس

جلسه ای 50 تومن هست

و تمامی توضیحات بهتون داده میشه

و کسایی ک تمایل دارن ب شکل رایگان جلسه صفر فونداسیون براشون تعلق میگیره تا نمونه تدریس مارو ببینن

هم تستی ماز و هم تشریحی داریم 

کتاب کار خیلی سبز کار می‌کنیم 

و من پی دی اف کتاب رو براتون میفرستم و پیرینت در میارین 

هزینه کتاب 500 تومنی میشه براتون 100 تومن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.