2789
عنوان

معجون بیرجندی

5118 بازدید | 21 پست

سلام دوستان کسی می‌دونم معجون بیرجندی ترکیباتش چیه؟! اصلا کسی استفاده کرده؟

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره من خیلی خوردم تاحالا ..توش ماری‌جوانا داره فکر کنم

اثراتش چیه؟!

من شنیدم خیلی توهم زاس!!

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،
معجون خوسفی داریم تو بیرجند بیرجندی نشنیدم. کلا گرمی داره زیادیش اصلا خوب نیست

کجا میشه تهیه کرد ؟!

یکی داخل نی نی سایت نوشته بود.همسرم اعتیادپیداکرده به معجون بیرجندی

آخه انگار فروشش آزاده !! اصلا مگه مخدره!؟

گفت شوهرم نمی تونه استفاده نکنه.وابسته شده.همه جاکه نظارت نیست

وقتی مصرف میکنه چطوری میشه ؟!

اثراتش چیه؟!من شنیدم خیلی توهم زاس!!

چِت میکنه آدمو .. آره توهم زا هست ولی نه زیاد . زیاد که بخوری سرگیجه و حالت تهوع میگیری .. 

زمان برات دیر میگذره .. اگه به چیز غمگین فکر کنی همش دلت میخواد گریه کنی اگه به چیز خنده دار فکر کنی از خنده روده بُر میشی .. اگه به چیزای ترسناک فکر کنی توهم میزنی که جن کنارته.. اثرشم دو سه ساعت بعد از بد خارج میشه . اصلانم بد مزه نیس شکلش مثل شیرینیه بعضیا خالی میخورن بعضیا با چایی .. اصلش رنگش زرد روشنه اگه زرد تیره باشه قلابیه و قرص ترامادول قاطی داره

چِت میکنه آدمو .. آره توهم زا هست ولی نه زیاد . زیاد که بخوری سرگیجه و حالت تهوع میگیری .. زمان برات ...

از کجا تهیه کردی؟!

از کجا تهیه کردی؟!

بعضی از عطاری ها دارن . فروشش آزاده 

البته بعضی از عطاری ها هم دارن ولی نمیدن به کسی که نشناسن.. البته تا ۷ ۸ سال پیش که عطاری ها میفروختن اوم موقع مجرد بودم میگرفتم .. ولی از وقتی متاهل شدم نگرفتم 

بعضی از عطاری ها دارن . فروشش آزاده البته بعضی از عطاری ها هم دارن ولی نمیدن به کسی که نشناسن.. البت ...

مرسی

شما اهل بیرجندی ؟