2777
2789

سلام من چندین ساله از لنز طبی رنگی استفاده میکنم 

بدون رنگش خیلی ارزونه زیر ۱۰۰ تومن هستش

ولی بازم بستگی به شماره چشمتون داره هر چی بالاتر باشه گرون تر میشه 

من رنگی استفاده میکنم جفتی ۳۵۰ تا ۴۰۰ برام درمیاد

من مثل شاطر نونوا دارم تند تند تایپ میکنم شما اصله کاریو ول کردی داری امضامو میخونی?  

لنز خوب ماکسیما بالای ۱۳۰_۱۲۰هستش.به شخصه کسی بودم لنز استفاده کردم.مگر برای جاهای خاص دیگه از لنز استفاده نکنید.بهداشت فوق العاده زیادی میخاد.ولی خب خاستین بخرین مارک خوب بخرین.نرید ۵۰.۶۰بدین پولتونم خراب کنین.من راضی نبودم با این قیمتا خرید میکردم.

مادر نداری از همه دنیا بی کس تری.فقط اونایی ندارن میفهمن بقیه در این مورد نفهمن بلا نسبت شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لنز خوب ماکسیما بالای ۱۳۰_۱۲۰هستش.به شخصه کسی بودم لنز استفاده کردم.مگر برای جاهای خاص دیگه از لنز ا ...

دکر گفت برات میارم میشه 350 عینک سازی گفت 80 تومن سالانشو.حالا موندم چجوریشو بگیرم کدوم راست میگن. منم فقط واسه بیرون میخوام

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
دکر گفت برات میارم میشه 350 عینک سازی گفت 80 تومن سالانشو.حالا موندم چجوریشو بگیرم کدوم راست میگن. م ...

لنز ارزون اصلا استفاده نکن 

من از ۱۵ سالگی تا الان هر روز لنز میزارم صبح تا شب

راز سلامت چشمم اینکه بهترین لنزارو استفاده میکنم لنز زیر ۳۰۰ تومن اصلا نمیخرم 

وگرنه اگه میخواستم ۸۰ تومنی بزارم تا الان ۱۰۰ بار کور شده بودم

من مثل شاطر نونوا دارم تند تند تایپ میکنم شما اصله کاریو ول کردی داری امضامو میخونی?  
لنز ارزون اصلا استفاده نکن  من از ۱۵ سالگی تا الان هر روز لنز میزارم صبح تا شب راز سلامت چشمم ...

ینی حرف دکتره راسته؟ پول اضافه نمیگیره دگ

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
ینی حرف دکتره راسته؟ پول اضافه نمیگیره دگ

اره به حرف دکترت اعتماد کن

میتونی خودتم اینترنتی یا حضوری از نمایندگی های ماکسیما یا بوش یا الکان که شناخته شده هستن سفارش بدی

دکر گفت برات میارم میشه 350 عینک سازی گفت 80 تومن سالانشو.حالا موندم چجوریشو بگیرم کدوم راست میگن. م ...

اگه محدود استفاده میکنی از چند جا دیگم سوال بپرس.باید ببینی دکتر چه مارکی میخواد برات بیاره.از عینک یسازیای دیگم بپرس

مادر نداری از همه دنیا بی کس تری.فقط اونایی ندارن میفهمن بقیه در این مورد نفهمن بلا نسبت شما