2777
2789

مادربزرگمو می‌گم.این بنده خدا سنش زیاده شاید ۷۵ اینا منم دانشجوام یه شهر دیگه زیاد سر نمی‌زنم این چند وقته از دهن چند نفر شنیدم که انگاری هوش و حواسشو از دست داده.زن عموم طبقه پایین خونه مادربزرگم می‌شینه می‌گفت اون روزی گفته من تو اون کوچه پشتی یه خونه دیگه دارم بچه هام نرفتن سراغش الان یکی رفته تو خونه نشسته و فلان اینم شک کرده نکنه واقعا همچین چیزی هس بقیه ازش پنهون کردن پسرعمومو باهاش فرستاده برن ببینن جریان چیه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

اونام رفتن مادربزرگم رفته در خونه یکی که اصن طرف چند ساله اونجا خونه داره در زده پسرعموم سریع برش گردونده

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم یه بار رفتم گفتم برم خونه عمومم سر بزنم داشتم میزدم بیرون یهو مادربزرگم گفت چرا از اونجا میری گفتم پس از کجا برم گفت از تو اتاق برو یه در جدید درست کردیم مستقیم میره تو طبقه پایین

یه عموی مجردم دارم اون قایم می‌کنه گفتم چی می‌گه مادربزرگ گفت هیچی بابا حرفشو زدیم قبلا اونو می‌گه

خودمم یه بار رفتم گفتم برم خونه عمومم سر بزنم داشتم میزدم بیرون یهو مادربزرگم گفت چرا از اونجا میری ...

من گفتم شاید عموم راست می‌گه این سری رفتم دیدم دوتا انگشتر نقره خریده گفتم چه قشنگه مبارکت باشه و این حرفا گفت آره واسه دوتا پسرم گرفتم که زن نگرفتن گفتم مگه فلانی رو نمی‌گی (من کلا یه عموی مجرد دارم) گفت آره با اون یکی پسرم که سه سال ازش کوچیکتره هیچکدوم زن نگرفتن واسه ازدواجشون خریدم

من گفتم شاید عموم راست می‌گه این سری رفتم دیدم دوتا انگشتر نقره خریده گفتم چه قشنگه مبارکت باشه و ای ...

گفتم اسمش کیه چند دقیقه فکر کرد گفت یادم نمیاد آدم دیدی اسم بچشو یادش بره

بچه ها اینا نشونه های اولیه آلزایمره مگه نه؟ براش ناراحتم نه از بچه شانس آورد نه از شوهر بابابزرگم که فوت کرد الانم بچه هاش سر ارث و میراث و پول دعواشونه انگار همه می‌دونن مریضه یکیشون نمی‌برتش دکتر

من گفتم شاید عموم راست می‌گه این سری رفتم دیدم دوتا انگشتر نقره خریده گفتم چه قشنگه مبارکت باشه و ای ...

آلزایمر گرفته دیگه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
آلزایمر گرفته دیگه

قبلا هم همش می‌گفت فلانی فلان کارو کرد انگار که ذهنش خاطره سازی می‌کنه بجز این بقیه چیزا یادشه 🤦‍♀️

خودمم نمی‌تونم ببرمش دکتر اون عموی فلان فلان شدم اینقدر تو گوشش خونده همه میخوان پولتو ببرن برن خونه رو به اسم خودشون کنن و این حرفا با کسی جایی نمیره الان من ببرمش میگن برد گولش بزنه همچین ذهنیت مزخرفی دارن نمی‌دونم چیکار کنم