2777
2789
عنوان

همسرتون دستپختتون رو دوست داره

371 بازدید | 15 پست

؟

شوهر خودم آره غذای هیچکسی رو دوس نداره 

مهمونی هم بریم بعدش باید بیام غذا درست کنم چون کم میخوره سیر نمیشه 🥲😑

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی غذاهارو دوس داره فقط 

نه بابا مهمونی بریم تا خرخره میخوره هیچی هم نمیگه غر زدنهاش فقط واسه منه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
آخ چه خوب

کلا خیلی انرژی مثبت میده نسبت به غذا درست کردنم و روز به روز دستپختم بهتر میشه به خاطر این رفتارش 

شوق و ذوق دارم برا غذا پختن 😍

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

منم همیشه میگه همیشه هم اگه غذا نونی باشه میگه حیف این روغن کف مایتابس😂😂ته مایتابم قابلم هرچی باشه میکنه تو شکمش😂 تازه غذا خورده یه چیزی نمیدی بخوریم دسری چیزی باچایی😂

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
منم همیشه میگه همیشه هم اگه غذا نونی باشه میگه حیف این روغن کف مایتابس😂😂ته مایتابم قابلم هرچی باشه ...

🤣🤣🤣شوهر من میگه حتی املتت هم مزه کوبیده میده🤣

دستپخت منو همه جا تعریف میکنه میگه هیچ کس نمیتونه مث من بپزه😅البته مادرشوهرمینا هم تایید میکنن

مث من . شوهر منم پیش همه تعریف می‌کنه تا بحث غذا بشه 😍😁 

اتفاقا دو روز پیش خونه مامان جونش بودیم

کلی توجمع ضایعم کرد

فرمودن زن من همش لوبیا پلو میپزه عاشق لوبیاپلوعه 

۶سال پیش هم من اوایل زندگی سر اشپزی سوتی داده بودم توجمع ددباره همونارو تعریف کرد

سنگ تموم گذاشت واسم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بعضی غذاهارو دوس داره فقط نه بابا مهمونی بریم تا خرخره میخوره هیچی هم نمیگه غر زدنهاش فقط واسه منه

شوهرم غر نمیزنه تو هیچ موردی

و شوهرم خیلی بدغذاعه اما تا الان حتی از یه غذامم ایراد نگرفته هرچی درست کنم با لذت میخوره آدم اشتهاش باز میشه کنارش غذا میخوره😁

اتفاقا دو روز پیش خونه مامان جونش بودیمکلی توجمع ضایعم کردفرمودن زن من همش لوبیا پلو میپزه عاشق لوبی ...

من تو مجردی همه مدل غذایی پخته بودم بلد بودم همه چی الا قورمه سبزی 

تا دو ماه اول اصلا بلد نبودم هربار میپختم یه چیزیش خراب میشد یا سبزیش کم بود یا آبش زیاد بود یا لوبیاش نپخته یا رنگش سیاه نبود خلاصه. خوب در نمیومد با این حال شوهرم اصلا پیش کسی چیزی نمی‌گفت پیش خودم ایراد غذا رو می‌گفت فقط . یه بار که سرکار بود زنگ زدم مامانم اون مرحله به مرحله می‌گفت منم انجام میدادم و بعد ۲.۳ ماه خراب کردن سبزیا و گوشتا تونستم یه قورمه سبزی جا افتاده و روغن انداخته بپزم الان هرجا حرف قورمه سبزی بشه میگه فقط قورمه سبزیای زن من خوشمزه‌ان 😋☺️

من تو مجردی همه مدل غذایی پخته بودم بلد بودم همه چی الا قورمه سبزی تا دو ماه اول اصلا بلد نبودم هربا ...

منم والا اشپزیم بد نیست 

این قدرنشناسه