نه بابا مهمونی بریم تا خرخره میخوره هیچی هم نمیگه غر زدنهاش فقط واسه منه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
۶سال پیش هم من اوایل زندگی سر اشپزی سوتی داده بودم توجمع ددباره همونارو تعریف کرد
سنگ تموم گذاشت واسم
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اتفاقا دو روز پیش خونه مامان جونش بودیمکلی توجمع ضایعم کردفرمودن زن من همش لوبیا پلو میپزه عاشق لوبی ...
من تو مجردی همه مدل غذایی پخته بودم بلد بودم همه چی الا قورمه سبزی
تا دو ماه اول اصلا بلد نبودم هربار میپختم یه چیزیش خراب میشد یا سبزیش کم بود یا آبش زیاد بود یا لوبیاش نپخته یا رنگش سیاه نبود خلاصه. خوب در نمیومد با این حال شوهرم اصلا پیش کسی چیزی نمیگفت پیش خودم ایراد غذا رو میگفت فقط . یه بار که سرکار بود زنگ زدم مامانم اون مرحله به مرحله میگفت منم انجام میدادم و بعد ۲.۳ ماه خراب کردن سبزیا و گوشتا تونستم یه قورمه سبزی جا افتاده و روغن انداخته بپزم الان هرجا حرف قورمه سبزی بشه میگه فقط قورمه سبزیای زن من خوشمزهان 😋☺️
مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
من تو مجردی همه مدل غذایی پخته بودم بلد بودم همه چی الا قورمه سبزی تا دو ماه اول اصلا بلد نبودم هربا ...
منم والا اشپزیم بد نیست
این قدرنشناسه