من ۲۱ سالمه و قدم ۱۶۸ هستش. قبل از کنکورم ۵۹ کیلو بودم. ولی از بس استرس داشتم مجبور شدم قرص آرام بخش بخورم به خاطر دارو ها الان ۷۱ کیلو هستم. نمیدونم چی کار کنم. هیچ رژیمی هم نمیتونم بگیرم چون از لحاظ روحی به هم میریزم. کمرم هم مشکل داره و ورزش هم نمیتونم بکنم. واقعا گاهی اوقات احساس میکنم دارم از غم و غصه زیاد دیوونه میشم.😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیز دلم اول از همه آروم باش ،برو پیش دکتر تغذیه تا همه شرایط رو برات چک کنه ،یه رژیم خوب بگیر جوری که همه چی بتونی بخوری ولی به اندازه ،سعی کن هر روز حداقل یکم پیاده روی داشته باشی ،صبور باش آب و میوه و سبزیجات زیاد بخور،عاشق خودت باش چون همین الانشم خیلی زیبایی
یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). میدونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
برو باشگاه بگو کمردرد داری خود مربی بهت ورزشایی میده که به کمر فشار نیاره
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......