2777
2789

سلام خانوما من طبقه بالاییم همسایه واقعا مردم آزار و بی فرهنگیه بچه هاش بزرگن ولی از صبح تا شب تو خونه پیست اسب دوانی دارن ناراحتی اعصاب گرفتم هرچقدر تذکر دادم هم فایده نداشته اینم بگم هر دو صاحبخونه ایم جای من بودین چیکار می کردین درماندهه شدممم🥲🥲🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماهم تجربشو داشتین؟گذاشتیم برا فروش ولی مشتری نیس🥲🤦🏻‍♀️

ما واحد بغلیمون هر روز جنگ و دعوای زن و شوهر و بچه هاشون. خانوادهدهاشون هم می‌ اومدن هر روز، بدون اغراق هر روز دعوا داشتن. البته مستاجر بودن و صاحبخونه جوابشون کرد و رفتن

بالای منم همینجورن ولی من مثل شما به صدا حساس نیستم صدای ساخت و ساز و ماشين بیشتر اذیتم میکنه تا آدما 

قبلا جایی بودم خونه سر بلوار بود از اونجا فرار کردم از بس ماشين تردد داشت شبانه‌ روزی صدای ماشين بود 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

یکی از مزایای خونه تو روستا داشتن همین آرامشه خونه همکف بدون همسایه بالا پایینی  وخیلی  بزرگ متاسفانه شاکر نیستیم 

هی از امکانات کم روستا مینالیم 

واقعا حق داری اسی 

خدا کمکت کنه و اون رو عاقل ک مجبوری بخاطر این آدما خونه ای ک با هزار امید خریدی رو ترک کنی

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات