2777
2789
عنوان

تاحالا شده همچی بهم بریزه

179 بازدید | 16 پست

تاحالا شده همچیه زندگیت بهم بریزه خوابت نظمت و استراحت و انرژیت و کارات الان دقیقن تو این وضعیتم حس میکنم خوابم درست نمیشه حس میکنم نمیتونم پیشرفت کنم بنظرتون چیکار باید کرد؟ اینجوری روحیه ایه ادمم خود به خود تو ۱۷ سالگی نابود میشه

منی ک تو۱۶سالگی حس میکنم۶۰۰سالمه

خستم

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوکن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻انیوی..این کل چیزی بود ک تو ذهنم بود...]     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطوری بودم از 13 سالگی تا 16 سالگی 

تنها راه حلش اینه 

که دایره ارتباط محدود کنی کلا زیاد نزدیک کسی نرو تو تنها یی خودت باش هرچی تو قلب و ذهنت میگذره رو کاغذ بنویس تو تنهایی تا میتونی گریه کن 

به خدا توکل کن 

یه دوره تو زندگی مون هست که به مرور خوب میشیم اگه میخوای نابود نشی همین کاری که گفتم بکن سعی کن موسیقی شاد گوش بدی و خیالبافی کنی 

منم اینطوری بودم از 13 سالگی تا 16 سالگی تنها راه حلش اینه که دایره ارتباط محدود کنی کلا زیاد نزدیک ...

این دوره رو تموم کردم افسردگی شدید داشتم الان ۱۷ میخوام بشم حالم و همه چیز خوبه جز سبک زندگیم کلن بهم ریخته ۱۴ سالگی ترک تحصیل کردم الان میخوام برم هم خانواده هم خودم تنبلی میکنیم باشگاه ثبت نام کردم گفتن خوب نیست برای قلبت قهوه ام نمیتونم بخورم خوابمو تنظیم کنم باهاص  بخاطر قلبم تپش قلبو میبره بالا 

این دوره رو تموم کردم افسردگی شدید داشتم الان ۱۷ میخوام بشم حالم و همه چیز خوبه جز سبک زندگیم کلن به ...

برنامه ریزی کن 

یه هدف گذاری کن 

هدف های کوچیک که زود برسی و خسته نشی 

تا میتونی انرژی منفی از خودت دور کن. 

بین برقص شاد باش 

سعی کن دور و برت همیشه تمیز مرتب باشه 

بالاخره باید از یه جایی شروع کنی تا زندگیت قشنگه بشه 

امیدوارم. هرچه زودتر زندگیت قشنگ بشه عزیزم ❤️

برای منم دعا کن دلم میخواد بزنم زیر گریه اگه بیای تاپیک آخرم متوجه میشی 

دارم روانی میشم 

هرچی تلاش میکنم نمیشه خوابم درست نمیشه مریضم هستم خوابم میبره نمیتونم بیدار باشم

همش بخاطر کمبود یه ویتامینی هست اول باید ورزش کرد تا این کسل بودن و بی‌حالی بره 

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️ ️ 🦭🌻❤️‍🩹💌
چرا عمل کردی؟

الان مثلن راه میرم قلبم و قفسه سینم درد میکنه فردا وقت باشگاه دارم ثبت نام کردم هوازی نمیدونستم مشکل قلب دارم الان دکتر گفته برات بده ولی دلم میخواد برم  هوازی ضربان قلبتو میبره بالا میترسم سنکوپ کنم