2777
2789

بابا خوشگلی با پوله رنگ پوستم مگه دست خود ادمع😑

یه دقیقه خودتو جای اون بزار ببخشید این در خانم ها بیشتره 

همین کارارو  میکنن توقع یه عده میبرین بالا فک میکنن کی هستن خوشگلی با پوله هر کی اک گفت زشت جوابشو بده  من خودمم دوست دارم سبزه و باشم و خوشگل 😑

🧚‍♂️🧚‍♂️ مرگ بر من واجب است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گندمی روشنم پوستمو دوست دارم 

همه هم بهم میگن خوشگل جز خانواده خودم به خصوص مامانم که بهم میگه شبیه پیرزنایی وقتی میخندی 

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بابا تو ناف امریکا ک نژاد پرستی ب خاطر رنگ پوست بیشتره که

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

من بچه بودم سبزه بودم بعد خاله ام بهم میگفت هیچ کس دختر قد بلند و سیاه رو نمیگیره :) همون موقع دخترش داشت به دوست پسرش باج می‌داد! کلا دوست دارن سرشون تو ک...ن همه باشه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یعنی ناف آمریکا همههههههه از دم خوشکلن؟ اتفاقا تنوع پوست اونجا بیشتره همه هم براشون عادیه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔