2777
2789
عنوان

طلاق

181 بازدید | 34 پست

می‌خوام اقدام به طلاق کنم نمی‌دونم چجوری ،باید اول کجابرم ممنون میشم کمکم کنید

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا طلاق دلیلشم بگو کاملتر کمک کنن.اول مهریه بذار اگه نفقه هم نمیده نفقه بذار بعد برو برای طلاق

منظورم اینکه باید کانتری برم دادسرا برم کجا برم وچیکارکنم وچی بگم

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
طلاق همیشه اخرین گزینسوقتی همه تلاشتون رو کردین و بی نتیجه بوده اون موقع طلاق.اونم اگه بچه داشته باش ...

وقتی که بدونی آرامش روانی نداری،و ممکنه بخاطر آسیب های روحی که دیدی اقدام بخودشی کنی ،وقتی مغز انقد آشفته باشه که تو تربیت بچها بشدت تاثیر گذار باشه ،بهترکه راه ها جدا بشه گاهی وقتا طلاق بهترین گزینس

مهر بذار بعد بگو بجای مهریه طلاقم بده اول نرو برای طلاق چون بهترین راه توافقیه وگرنه چندسال طول میکش ...

کجا برم برای اجرا گذاشتن مهریه