2777
2789

7سالشه بینهایت شکموفقط هله هوله ومیوه براغذاجونت بایدبالابیادبخوره ضعف وگرسنگی شوبامیوه رفع میکنه مدام تویخچال مثلاالان بشقاب پرمیکنی براش میخوره بازتاپدرش یاخودم میخوام بخورم سریع میادهمه رومیقاپه سیرمونی نداره لاغرم هس چون غذاخوب نمیخوره فقط عاشق هله وهوله اس 20کیلوهم نیس میوه زیادی هم خوب نیس دندوناش خراب میشه تازه 2تومن دادیم درست کردیم ازدندونای اصلیشو😐😐به شوهرم گفتم یه مدت میوه نخربلکه درست بشه☹️

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

میوه چی میخوره حالا

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش مغزی جات و کره بادام زمینی و این چیزا بگیرید با نون تست تا تشویق بشه و وزن بگیره.

غذا ها رو باب میلش درست و تزئین کنید.

شربت های تقویتی و...بگیرید

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

هر10دقیقه سریخچال دنبال میوه اس بخوره سرغذامیگه گرسنه نیستم 😐😐چون شکمش اینقدبامیوه پرمیکنه که دیگه اشتهایی براغذاخوردن نداره

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

آخی😅

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

دقیقا مثل پسر من میمونه، فقط پسر من همه چیز می خوره غذا هم خوب می خوره

گاهی از دستش غذا را تو هفت گوشه و کنار پنهان می کنم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
میوه چی میخوره حالا

همه چی 

براش مغزی جات و کره بادام زمینی و این چیزا بگیرید با نون تست تا تشویق بشه و وزن بگیره.غذا ها رو باب ...

شربت تقویتی دادمش یه دوره مغزیجاتم میخوره 

دقیقا مثل پسر من میمونه، فقط پسر من همه چیز می خوره غذا هم خوب می خورهگاهی از دستش غذا را تو هفت گوش ...

بازغذاخوب بخوره عیب نداره شکمشوفقط بامیوه سیرمیکنه

میوه ی زیاد ضرر داره .ببرینش دکتر ، اون بهش بگه بلکه حرف گوش کنه.

بهش دکترگفته دندونات خراب میشن مگه گوش میده