2777
2789

سلام خانوماااااا.... خواهرم به سختی 50ميليون جور کرده و وضع مالی خیلی خوبی هم ندارن ولی حداکثر تا یک سال در حد خوردو خوراک.معمولی  درامد دارن.... از الان چه کاری بزنن که حداکثر تا یکسال دیگه درآمد خوبی داشته باشن??????

اگر آدم خوبی نباشی هیچ دینی تو را به بهشت نخواهد برد....❤❤❤❤

بستگی به جاش داره.الان محله ماشهزبازی کودک زدن گرفته.عمده فروشی لوازم بهداشتی .ارابشی زدن گرفته.عمده فروشی روسری گرفته.چون وضع مردم محل خوبه .باید جایی برارید که هم کمبوداون جنس احساس بشه.هم توان مالی مردم خوب باشه

بستگی به جاش داره.الان محله ماشهزبازی کودک زدن گرفته.عمده فروشی لوازم بهداشتی .ارابشی زدن گرفته.عمده ...

اگر کرمان اومده باشيد، من کرمان هستم.... آیا گاورداري به درد میخوره? درآمد خوبی داره? پاش کارگر بزارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی تیوی نشون میداد که گاوداری هزینه هاش زیاده.خود اون خانمی روهم که دعوت کرده بودن گفت الان دیده شغل پرریسکیه.اقوام ماهم توشهرمون داشت ورشکسته شد.بازم دلیل نمیشه.گاوداری هم بااحتیاط پیش برید خوبه

ولی تیوی نشون میداد که گاوداری هزینه هاش زیاده.خود اون خانمی روهم که دعوت کرده بودن گفت الان دیده شغ ...

خیلی ممنوووووونم....

خیلی ممنوووووونم....

پرورش زالو بزنه بایه شرکت قرارداد ببنده خوده شرکتم محصولاتش رو میخره با 50 میلیون تقریبا میتونه توی 16 ماه 200 میلیون دربیاره 

خداجونم میشه به منم یدونه نی نی خوشمل بدی اینماه نی نیم بیاد تودلم منم مامان بشم؟!😘 میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستی؟! 😘
پرورش زالو بزنه بایه شرکت قرارداد ببنده خوده شرکتم محصولاتش رو میخره با 50 میلیون تقریبا میتونه توی ...

پرورش زالو چه چیزایی نیازداره؟باید مدرک فنی حرفه ای داشته باشی؟لوازم مورد نیاز؟چقدر سرمایه حداقل؟میشه بیشتر توضیح بدین؟

دختر قشنگم ثمره عشق من و بابایی دوستت دارم👨‍👩‍👧 لطفا برای سلامتی دخترم و سالم و صالح بودنش یه صلوات بفرستین💟
پرورش زالو چه چیزایی نیازداره؟باید مدرک فنی حرفه ای داشته باشی؟لوازم مورد نیاز؟چقدر سرمایه حداقل؟میش ...

میتونی با سرمایه کم هم شروع کنی عزیزم تقریبا سرمایه اولیه 18 تومن نیاز داره ولی اگه پول بیشتری هم داشته باشی بیشتر سود میکنی من میخوام اینکاروکنم ولی پول ندارم 

خداجونم میشه به منم یدونه نی نی خوشمل بدی اینماه نی نیم بیاد تودلم منم مامان بشم؟!😘 میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستی؟! 😘
پرورش زالو چه چیزایی نیازداره؟باید مدرک فنی حرفه ای داشته باشی؟لوازم مورد نیاز؟چقدر سرمایه حداقل؟میش ...

همون شرکتی که بهتون اموزش میده خودشم مدرک فنی حرفه ای بهتون میده خودشم ازتون محصولاتو میخره تجهیزاتشم بهتون میگن تهیه میکنید

میخوای اینکارو انجام بدی؟

میخوای اینکارو انجام بدی؟

کلا چندوقتیه دنبال مشاغل خانگی هستم دارم تحقیق میکنم چه کاری بهتره

دختر قشنگم ثمره عشق من و بابایی دوستت دارم👨‍👩‍👧 لطفا برای سلامتی دخترم و سالم و صالح بودنش یه صلوات بفرستین💟
کلا چندوقتیه دنبال مشاغل خانگی هستم دارم تحقیق میکنم چه کاری بهتره

اها موفق باشی