سلام خانوماااااا.... خواهرم به سختی 50ميليون جور کرده و وضع مالی خیلی خوبی هم ندارن ولی حداکثر تا یک سال در حد خوردو خوراک.معمولی درامد دارن.... از الان چه کاری بزنن که حداکثر تا یکسال دیگه درآمد خوبی داشته باشن??????
اگر آدم خوبی نباشی هیچ دینی تو را به بهشت نخواهد برد....❤❤❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی تیوی نشون میداد که گاوداری هزینه هاش زیاده.خود اون خانمی روهم که دعوت کرده بودن گفت الان دیده شغل پرریسکیه.اقوام ماهم توشهرمون داشت ورشکسته شد.بازم دلیل نمیشه.گاوداری هم بااحتیاط پیش برید خوبه
پرورش زالو چه چیزایی نیازداره؟باید مدرک فنی حرفه ای داشته باشی؟لوازم مورد نیاز؟چقدر سرمایه حداقل؟میش ...
میتونی با سرمایه کم هم شروع کنی عزیزم تقریبا سرمایه اولیه 18 تومن نیاز داره ولی اگه پول بیشتری هم داشته باشی بیشتر سود میکنی من میخوام اینکاروکنم ولی پول ندارم
خداجونم میشه به منم یدونه نی نی خوشمل بدی اینماه نی نیم بیاد تودلم منم مامان بشم؟!😘 میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستی؟! 😘