2777
2789
عنوان

پسره میگه بریم مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بنظر من که یکی بگه بیا و دوستت و دوست پسرش رو هم بیار توهین به آدمه ، دیگه خود دانی 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
23

نرو ویلا 

بگو شرایطش ندارم 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
والا از دوستام هرکی این دورهمیای باغ و ویلا رو رفته نتیجه خوبی نداشته. منتهی بنظر میرسه تمایل خودت ر ...

من خودمم بخام اجازشو ندارم 😅

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
چرا؟ میشه واضح تر بگییی

توضیح نداره عزیزم ، خونه تیمی فساد مگه میخواد راه بندازه ، کسی که دوستت داشته باشه راضی نمیشه با یه نامحرم که نمیدونه کیه بری زیر یه سقف باشی ، ول کن این پسر رو که آدم درستی نیست بنظرم

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
چهره ی شهوت ناک پسره تو نوشته هات مشخص بود.واقعن بهش اعتماد داری؟😅😅اولین حرکتو قبل از سلام زده🤣🤣 ...

کلا شخصیتم اینجوریه اعتماد دارم ب همه اشتباهه ولی خب فک میکنم همه آدم خوبین 

حالا من ک نمیرم باهاش مسافرت

حوصله ندارم ولم كنيددد💀