2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنگل کوچک 

روزهای بهتر

پنج فوت فاصله 

سولمیت 

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                                   به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                           زن = مرد   

من عاشق فیلم های روان شناختی ام 

مثلا 

اسایشگاه روانی استون هرست 

سکوت بره ها 

جزیره ی شاتر 

دختر گمشده 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

The departed

Goodfellas

The sixth sense

The machinist

I saw the devil

Requim for a dream

Black swan

There will be blood

A beautiful mind

The silence of the lambs

من دیوهای مست را تورانیان پست را من دختران بی پدر من مادران بی پسر شاهنشهان ماردوش آهنگران سخت کوش بسیار بر خود دیده وز داغشان رنجیده ام چون آریاییم نژاد نامم خدا ایران نهاد✌️تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

The departedGoodfellasThe sixth senseThe machinistI saw the devilRequim for a dreamBlack swanThere w ...

و پرواز بر آشیانه فاخته

من دیوهای مست را تورانیان پست را من دختران بی پدر من مادران بی پسر شاهنشهان ماردوش آهنگران سخت کوش بسیار بر خود دیده وز داغشان رنجیده ام چون آریاییم نژاد نامم خدا ایران نهاد✌️تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

من خودم سخته برام ولی:

prometheus//alien: covenant//Catch Me If You Can//A Beautiful Mind//Shutter Island//The Wolf of Wall Street

Django Unchained//The Prestige//The Matrix//Fight Club//12 Angry Men//The Godfather//don't look up

چون به 13 ارادت خاصی دارم 13 تا گفتم//طبعا به ترتیب نیست چون برای عزیزانم ترتیبی ندارم ولی اسمای زیادی هست تو ذهنم که نگفتم/ از بین اینا اگه میخواید pure movie یا فیلم خالص به چشماتون بخوره پیشنهادم  بهتون 12angry men   

من خودم سخته برام ولی:prometheus//alien: covenant//Catch Me If You Can//A Beautiful Mind//Shutter Is ...

سلام 

از لیست خوب و حرفه ای که نوشتی مشخصه حرفه ای فیلم میبینی،میشه یه لیست جدا از اینها که واقعا ارزش دیدن داشته باشه،فارغ از جدید یا قدیمی بودنش برام بفرستی، خصوصا اون دسته از فیلمهایی که هیچ وقت از خاطر آدم نمیره!

ممنون🙏

من عاشق فیلم های روان شناختی ام مثلا اسایشگاه روانی استون هرست سکوت بره ها جزیره ی شاتر دختر گمشده

پس یک دست لباس رو هم ببین البته بیشتر معماییه و رازآلود

و فیلم بیچارگان

10 تای دیگه هم میزارم برای دوست عزیزم میلاد// من اصولا علمی تخیلی رو بیشتر میپسندم مخصوصا اگه با پایان کره ی زمین همراه باشه و پیدا کردن سیاره جدید  این لیست <<بیشتر>> ژانراش همون sci fi هست:

//the martian//2012//the platform//Interstellar//Deepwater Horizon//Oblivion//

ex machina//oddity//Geostorm//twisters(2024) //

fight club

بیشترشون sci fi هستن و از اون مدل که وای زمین داره نابود میشه و ما باید یه کاری بکنیم   برا خود من the martian واقعا جالب بود ولی don't look up که اسمش نیست (چون بالاتر یه بار گفتم تو لیست اولم) شاید از اون مدل بود که حرف زیادی برا گفتن داشت و در واقع برا من اینجور بود که انگار چند تا فیلم تو یه فیلم ادغام شده// اگه از sci fi فیلمی دیدید که تو این نیست حلالتون نمیکنم اگه نگید   

تو که Sci fi دوست داری بهت یه مینی سریال فوق العاده پیشنهاد میکنم که میخکوبت میکنه کره ای هست اماااا ...

الان که نزدیک هالووینیم حسم رفته تو thriller //mystery و horror  تو این دسته بندی ها سینمای کره واقعا حرف برا گفتن داره ،من the wailing //memories of murder//forgotten رو  از کره خیلی دوس داشتم ولی زیاد اهل سریال نیستم