2777
2789
عنوان

وظیفه خواهر شوهره یا خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا تو زندگی از کسی طلبکار نباش ولی اینم بدون که به کسی بدهی نداری 

تو خونه خانواده شوهر زیاد کار نکن تا این موقع اگه نیومدند کمکت ناراحت و دلخور نشی 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

کمک به تازه عروس که ذوق داره

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

چرا نی نی سایتیها عجیب غریبن یعنی چی وظیفه هیچکس نیس کمک کنه یا از کسی توقع نداشته باش، تو اون روز خاهر و مادر میان کمک آدم دیگه، خاهر اگه تو اون روزها ک کمک احتیاج داریم بگه به من چه من وظیفم نیس پس کی باید بیاد؟؟؟؟ پس نقش خاهر و مادر تو روزای سخت و احتیاج ب کمک داشتن دقیقا چیه، چرا اینجا انقد شعاری حرف میزنن خیلیا؟؟؟؟؟ همه که هزینه کارگر ندارن، ضمنا جهاز چیدن یه امر شاد و دلخوشی هس، وسایل نو رو داری میچینی تو خونه آماده، نمیگم راحت هس اما سخت هم نیس، والا خاهرم ازم 15 سال کوچیکتره هرجا کمک لازم داشته باشم بدون اینکه که بگم خودش میاد، منم برا اون میرم