بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چندمی؟تایم چقدره؟برای ما هفت تا سه یک روز در هفته هفت تا پنج ظهر
دهم
مثه شماعه تایممون اما خب نمیتونم هرروز یه مدل غذا ببرم. سرخکن مدرسه داره ولی اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم🥲
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
اره منم امروز رفتم فلاسک گرفتم واسه قهوه و نسکافه غذا اینا هم گرم کن و آب جوش رایگانه
مدرسه ی دختر منم اینطوریه .میتونی نخودچی و کشمش هم ببری .تو آجیلا بادوم زمینی به نسبت ارزونتره و به نظرم مناسبه .هوا هم داره رو به سردی میره تخم مرغ ابپز هم گزینه ی خوبیه
منم دهمم عیب ندارع به مرور یاد میگیریم یا از بچه های دیگه یا از سال بالایی ترا میپرسیم رشتت چیه
ریاضیم
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱