کسی عاشق هدفش هست جوری که بخواد جونش و بده ولی اون هدفش هر گز محو نشه منظورم اینه باقی بمونه و بترسه از بین بره؟ شاید مسخره به نظر بیاد ولی من عاشق هدفم شدم و نمیخوام روزی بیاد که بفهمم نابود شده یا کسی دیگه دنبالش نمیکنه... کسی هست اینجوری باشه؟! و آیا این حسش از بین رفته بد رسیدن به هدفش؟! 😞😟
من اینجوری بودم و وقتی نشد سالها افسردگی گرفتم بنظرم هیچ وقت تک بعدی نباش و فقط به یک چیز فکر نکن اگه یک درصد نشه زندگیت بهم میریزه براش تلاش کن اما وابسته این هدف نشو
یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷
من اینجوری بودم و وقتی نشد سالها افسردگی گرفتم بنظرم هیچ وقت تک بعدی نباش و فقط به یک چیز فکر نکن اگ ...
نمی تونم چند سال پیش میخواستم خود کشی کنم با تمام مشکلاتم فقط به خاطر این تحمل کردم چون به هدفم هنوز نرسیدم... تمام معنی زندگیم هدفمه با کسی که این هدف و داشته مشورت کردم دیدم نه... احساس من و نداره و درک نمیکنه و این هدف براش فقط ی سرگرمی ولی برای من هم زیباست و هم دنیا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمی تونم چند سال پیش میخواستم خود کشی کنم با تمام مشکلاتم فقط به خاطر این تحمل کردم چون به هدفم هنوز ...
میشه لطفا بگی هدفت چیه؟
از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست
برای بعضی ها چرته برای بعضی ها سخت برای بعضی ها هم زیباست ولی اولین احساسی بود که تو کل عمرم تجربه کردم فهمیدم دیگه همچین احساسی پیدا نمیکنم وقتی بهش فکر میکنم هیجان زده میشم