2777
2789
عنوان

جدا شدیم😢😭

5511 بازدید | 129 پست

بچه ها خواهش میکنم خیلی حالم بده 

از دیشب لب به غذا نزدم بیاید راهنمایی کنید 

من و نامزدم به هزار بدبختی به رسیدیم نشون کردیم نامزدی صیغه محرمیت خوندیم ولی هنوز ثبت نشده

گذاشتیم واسه آبان که...

کم و بیش باهم دعوا داشتیم ولی نامزدم خیلی بهم

توجه داشت  گاهی کم کاری میکرد اما در کل پسر خوبیه

قضیه مال دیشب دوستم برگشت گفت اینک ماشین خریده چرا واسه تو آیفون نمیخره

شیرم کرد هی انداخت ت سرم تو رو دوست نداره نمیخوادت ی گوشی ۱۰۰ میلیونی چیه خودش چند میلیارد داده ماشین خلاصه من با اینکه میدونستم دستش خالیه چون تازه ماشین گرفته دیشب آخر شب گفتم باید برای من بخری ایفون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم همش گفت ندارم وایسا دو ماه دیگه چشم

رو چشام بهترینش میگیرم منم گفتم داری واسه خودت چند میلیارد میدی ماشین واسه هول بازیت نداری ی ایفون واسه نامزدت بخری

نزدیک دو ساعت چت کردیم صبش با مهربونی صب بخیر گفت  و اوک بودیم گف عصر میام پیشت واست سوپرایز دارم

گفتم ایفونه گفت ن

واقعا چرا فکر نمی‌کنید دوستاتون حسودن 

خدا لعنت کنه این گرگ های تو پوست بره رو که حسادت میکنن چشم ندارن ببینن یکی دیگه رابطه خوبی داره 

کاربری دست سه نفره ، کاربر اصلی دانشجوی دندون نامزدم دارم زبان و خیاطی و شیرینی پزی و چندتا چیز دیگه بلدم سوال داشتی بپرس عزیزم و اینکه میشه برای اینکه زودتر با نامزدم برم زیر یه سقف صلوات بفرستید؟من کاربر عصبی و بددهنی نیستم مگر اینکه دیگه خیلی آتیشم بزنید به شدت شیطون و شوخم، باهام راحت شوخی کنید ظرفیتم بالاست، خدای سوتی دادنم ،یه موقعا کارایی میکنم که هرگز یه ادم عاقل انجام نمیده😬😭🤣؛ کاربر دوم هیجده سالمه دانشجوی ژنتیکم یکیو دوست دارم اگه میشه برای به هم رسیدنمون دعا کن مهربون من خیلی شیطونم اگه جایی باهاتون شوخی کردم ناراحت نشید عاشق تاپیک عکس و تاپیک های فانم همینطور خوراکی اگه راجع به چیزی اطلاع داشته باشم میگم نداشته باشم حرف خاصی نمیزنم و اگه جوابتونو ندادم یا نمیخوام راجع به موضوعی حرف بزنم یا نمیخوام با شما همکلام بشم لجبازم هستم اگه جایی لج کردم تاپیک رو قفل کنید [ممنون] تا الان کاربر اصلی به جام تاپیک میزد از این به بعد خودم میزنم :>> کاربری سوم خیلی کم میام روی کاربری و توی سایت عاشق موزیک و نقاشیم همین 

منم گفتم باشه قبول هرچی هس مرسی

دوباره دوستم زنگ زد چیشد خرید واست گفتم ن گفته دوماه دیگ اونم گفت خاک ت سر ساده ات چقد ساده ایی چقد بیچاره ایی بی عزتی دختر ب این خوشگلی باید رو سر گذاشت ت چیت کمه از بقیه مردم واسه نامزد شون ماشین میخرن نداشته ی ۱۰۰ تومن بده گوشی خلاصه نیم ساعت رو مخم کرد من احمقم زنگ زدم بهش هر چی از دهنم در اومد گفتم گفتم شب ب جای سوپرایز خانواده تد بیار جدا شیم

گفتم تا شبم بهم نزنگ فقط جدا شدن میخام یکی بیاریم باطل کنه برو پی زندگیت 

نمیدونم چرا اینجوری شدم حس میکنم دعا و طلسم شدم اصن من دل جدا شدن ندارم 

اینو گفتم اونم هی زنگ زد من قط کردم

پیام دادم بی شرفی اگ طلاق ندی منو بهم نزنگ بعدم بلاک کردم ت اعلان ها اومد ۷۰ بار زنگ زده و مسدود بوده

مث سگ پشیمونم 

ار ساعت ۱ خبری ازش نیست حالم خوب نیس