2777
2789
عنوان

دختری که سابقش خرابه

899 بازدید | 54 پست

اگر بدونین دختری واقعا سابقش خرابه و روابط زیادی... داشته کاملا بی قید وبند بوده ولی پسری ازبستگانتون حتمابخوادش سکوت میکنید ازچیزایی که درمورد دختره میدونستید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکوتتت

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

خیر! اهل شعار دادن و رو منبر رفتن الکی نیستم.

به پسره میگفتم البته اگه پسره برادر و پسرعموم باشه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

خب وقتی طرف بهم اطمینان میکنه میپرسه نگم که نمیشه 

فردا پس فردا برن سر خونه زندگیشون بفهمه خدارو خوش نمیاد و خودمم عذاب وجدان میگیرم که گفته بودم زندگیشون خراب نشده بود الان

دیگه کنکوری نیستم   

اگر دختره در حال حاضر توبه کرده بود و واقعا پسره میخواست ، دهنم رو میبستم

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚