2777
2789
عنوان

خرید خونه یا خرج خودم؟!

304 بازدید | 16 پست

من ۳ ساله ازدواج کردم وشوهرم شغل نسبتا خوبی داره، ولی اصلا به من چیزی به عنوان پول توجیبی، خرجی، ماهیانه یا ... نمیده،  خسیس نیست و واسه خونه همچی میخره واسه منم سالی ۲ بار خرید خیلی کامل میکنه ولی پول نمیده😑😑 میگه دارم واسه خرید خونه پول پس انداز میکنم، حالا من چیکار کنم، سعیمو بکنم و با زور پول بگیرم یا بذارم کارشو بکنه؟!😕😕

منم شوهرهم بهم پول نمیده که توکیف پولم باشه فقط اگه تویه سال دوباربرم بازار فقط به اندازه خرید بهم پول میده دیگه هیچ خریدای خونه هم خودش انجام میده😒

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو نیازاتو بگو

خونه هم میخواد بخره قرار نیست با شندرغاز پول خرید شما کم بیاره

نیازای معقول داشته باش که هیچکدوم از هم خسته نشید

به نظرم سالی دوبار خرید کامل خوبه.اگر نیازز دیگه ای داری دوستانه هر ماه یکیشو بگو

ارامشتونو بهم نزن بخاطر پول تو جیبی.مگه بچه ای؟

منم شوهرهم بهم پول نمیده که توکیف پولم باشه فقط اگه تویه سال دوباربرم بازار فقط به اندازه خرید بهم پ ...

خیلی اعصاب خورد کنه این قضیه ولی خب همین که شوهر قابل اعتماد باشه و مطمعن باشی خسیس نیس خوبه دیگه😕

تو نیازاتو بگو خونه هم میخواد بخره قرار نیست با شندرغاز پول خرید شما کم بیاره نیازای معقول داشته ب ...

درسته که موضوع خیلی مهمی نیس ولی تو هم اگه ۱۰ تومن پول توی کیفت نباشه اعصابت بهم میریزه

درسته که موضوع خیلی مهمی نیس ولی تو هم اگه ۱۰ تومن پول توی کیفت نباشه اعصابت بهم میریزه

یا خدا مگه میشه ؟؟ خیلی سخته شاید اتفاقی افتاد و نیازدلشتی و شوهرت نبود ، یه چند  بار برو بیرون بعد یه جایی پیاده شو  بگو پول ندارم برگردم تو خونه هم پول نیست بیا دنبالم سرکارم باشه مجبورشه بیاد ادم میشه

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉

من خودم سرکار میرم البته وگرنه شوهر منم پولی نمیده ، منم ماعی ۲۰۰ تومن بهش گفتم خودم از جیبش برمیدارم کم برمیدارم که اعتراضی نکنه کم کم زیاد کنم خخخ

اینکه نیازهای شما رو برطرف میکنه خیلی خوبه ولی خوب اینکه یه پول جزیی تو کیف شما نباشه واقعا غیر طبیعیه شاید مشکلی پیش اوند و همسرتون در دسترس نبود منم تمام خریدای خونه و خودم توسط همسرم و با همراهی هم انجام میشه ولی با وجود مشکلات و تنگنای مالی یه کارت دارم که همیشه یه میزان مشخص توش پول هست و همراهمه و هرچی ازش خرج کنم همسرم جایگزین میکنه و یه مبلغ جزئی در حد 30 تا پنجاه تومن هم همیشه تو کیف پولم هست و به هیچ وحه همسرم نمیپرسه چرا و کجا خرج شده شاید بخوام واسه خانواده ام کاری کنم که نخوام اون بدونه همه چی که خرج آدم خودش نیست که توسط همسر انجام بشه

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
هیچ وقت جیبش پول نداره و همش تو کارته، چون بانکیه😑

خخخ چه جالب شوهرم منم بانکیه و اصلا پول نمیده فقط خرج خونه خوبه حداقل شوهر تو خرجت که میکنه ، ولی همیشه تو جیبش پول هست