2777
2789

دختری 37 ساله مجرد بودند معلم 

وای باز این مورد هم یه دختر خانوم کمالگرا  ولی داشتند تقلا میکردند به ظاهر واقع بین نشون بدن ولی خب امان از تجربه خودم که خوب میشناسم آدم کمالگرا 

اصلا برای همین تا به این سن ازدواج نکردند 

حالا که سنشون بالا رفته از انتظارتشون کم میکنند ولی چه تضمینی وجود داره باز بعد از ازدواج به طبیعت  کمالگرایی خودشون  و اینکه پا گذاشتن روی  ایده آلشون مشکل ساز نشه 

خودم دنبال هدف انتخاب همسری واقع بین  هست نه رویا پرداز و کمالگرا  

چون میدونم زندگی درد آوری میشه  از شانسم سنم به یجایی رسیده که بیشتر دختران کمالگرا مجرد بیشتر  از نظر سنی برای انتخاب مونده 

بعد میگن خواستگار نیست   منم چند تا دیگه خواستگاری رو ادامه میدم بعدش باز بر میگردم  به حال بیخیالی مثل گذشته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۷ ساله دیگ حال و حوصله ی زندگی مشترکو نداره زیاد

اینو از کجا  آوردی

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

آیا کمالگراییشون به سنشون مربوط بود؟

آیا کسایی که دیرتر ازدواج میکنند و یا ازدواج نمی‌کنند به دلیل کمالگراییشونه؟

نظر من اینه که ؛هر چی سن بالاتر می‌ره واقعیت‌ها بیشتر دیده میشن.

شما چرا تا این سن مجرد هستین؟ کمالگرایین؟ من از شما شناختی ندارم، ولی بعضی از آقایون شرایط اولیه زند ...

نه خودم واقع بینم  18 سال پیش با دختری دوست بودم به محض عقد شد سگ  مهریه گرفت نامرد   بیخیال شدم از ازدواج