تا حالا شده تو یه قسمت بدنتون یه درد کوچیک یا یه مشکلی پیش بیاد بعد شما انقد بهش فک کنید ک اون درد خوب نشه بخاطر فک کردن زیاد بهش؟ و همه ی فکر و ذهنتون بره سمت اون قسمت و فک کنید یه مریضی خطرناک دارید؟من این مشکلو دارم زندگیم جهنم شده بخدا همش تا یه چیزیم شه میرم گوگل بعدش مگ دیگ از فکرش در میام دست خودمم نیس انگار اختیار ذهمنمو ندارم😫
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برید از یه دکتر واقعی بپرسید یا همین نوبت دات آی ار که دکترا جواب میدن
یاالله خوش آمدید🌈🌈یه ساله گروه هستم از ناکجا آباد🙋🏻♀️ به عضویتم نگاه نکن چون کاربری قبلیم تعلیققق شدههه به خاطر چیزی های خیلی چرت andپرت ...دوست عزیز درخواست دوستی شما با کمی تاخیر قبول خواهد شد از صبر و شکیبایی شما بسیار متشکرم☺️😂 اینم بگم سوالی اضافی مثل اسمت چیه و چند سالته و کجا زندگی میکنی و اینا از من مپرسید چون ممکنه اصلا جواب ندممم🚶🏻♀️🚶🏻♀️. ضمنااا اینو خوندی برای آرامش خودم و خودت یه صلوات بفرست📿اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿 مرسی🥰🥰