2777
2789
عنوان

با این چیزی که من دیدم فک نکنم هیچ وقت ایران درست بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 53 پست
ولی درست نیست واقعا دیگه راجب رابطه یه زن و شوهرم نظر بدیم

خب ازخودت شروع کن نظرنده!

من خودمم علاقه ای ندارم درباره همه چی وهمه کس نظربدم

ولی خب دیگران خیلی نظرمیدن درباره من 

منکه نمیتونم دهن همه رو گل بگیرم!خب بزاهرچی میگن بگن حوالش میکنم به تخمدان سمت چپم

اینم بگم نه کودک همسرم نه از یه خونواده ی تحصیل نکرده و نه موافق کودک همسری اما ما نمیتونیم برای بقی ...

عزیزم باحرفاتون کاملا موافقم من خودمم طرز فکرم همینه اما متاسفانه خیلی ها همچین طرز فکری ندارن و درک نمیکنن من ۱۱ساله ازدواج کردم و با شوهرم توافق کردیم بچه دار نشیم ولی متاسفانه هزارجور حرف و حدیث به گوشم میرسع که فلانی مشکل داره یا نازاس .. خیلی متاسف میشم از کوته فکریشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی ما که اون فرهنگ و داشتیم نباید الان گیر رخت و خواب یه زن و شوهر باشیم اونوقت فکر نمی‌کنم مشک ...

شما مسئول رفتار خودتی عزیزم 

میخوای رفتار 80میلیون ادمو درست کنی؟ 

بله خوبه نداشته باشه 

ولی ایا شدنیه؟؟ همچین چیزی نه فقط اینجا 

هرجای این کره ی خاکی

منطقی باشیم

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
شما الان اینجا بزن من خانه دارم ببین چقدر یه سریا میان بهت میگن حمال،نون خوریا بزن شاغلم ببین چقدر ی ...

چه جالب 

منم دیم ی سریا میان از خوبی شوهرشون و زندگیشون میگن و میگن خوشبختن بقیه دنبال یچیزن ک بکوبوننش و شوهرت بچه ننست و الکی میگی و ....و ثابت میکنن تهش بدبخته

بعد بیاد بزاره میخوام خودکشی کنم کتاب معرفی میکنن میگن برو بگرد فیلم ببین ورزش کن خوشحال باشم با شوهرت صمیمی باش و زندگی قشنگه و ثابت میکنن خوشبخته

الحق ک سرزمین عجایبه

بخند   
چه جالب منم دیم ی سریا میان از خوبی شوهرشون و زندگیشون میگن و میگن خوشبختن بقیه دنبال یچیزن ک بکوبون ...

اره دقیقا منم توجه کردم به این چیزا

نمیدونم چرا اینجا اینقدر تناقض هست 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من شخصه عاشق ابهت و فرهنگ اون دورانم چون تو اون دوران 100 هیچ از بقیه کشورا جلوتر بودیم اگه یه همون ...

اره اونقدر جلو بودیم که ارزش سگ امریکایی از یک انسان ایرانی بالاتر بود😅

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
ما خیلی دوره ها تو اوج بودیم لعنت به یه مشت نادون ناآگاه

یعنی حیف که بخاطر اندیشه های اجدادیمون نمیخوام فوش بدم وگرنه فشار خونم میره بالا وقتی به خیلی از چیزای جامعه بناها فکر میکنم

رفتیم تخت جمشید بی در و پیکررررر اصلا یه وضعی

میدونستی اتشکده های زرتشتی هارو مسلمونا یه خاک و خون کشیدن حتی تو همین دوره هم 

بری ببینی تعریف میکنن حالت بهم میخوره قلبم فشرده شد حقیقتا