2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اونی که هواسش به گناه هست شرایط ازدواجش رو سعی می کنه زود مهیا کنه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام شرایطم اوکیه خداروشکر فقط خانواده ام میگن زوده نمیدونم چه جور راضیشون کنم

چند سالتونه؟

شاید خانواده اتون با شناختی که از شما دارن احساس می کنن نمی تونین مسیولیت یه زندگی رو قبول کنین یکم از نظر رفتاری توی خودتون یه تغییراتی انجام بدین دل خانواده گرم بشه بهتون 

چند سالتونه؟شاید خانواده اتون با شناختی که از شما دارن احساس می کنن نمی تونین مسیولیت یه زندگی رو قب ...

20

مامانم خیلی اهل چشم و هم چشمیه میگه چون پسر فلانی از تو بزرگتره ازدواج نکرده تو هم نباید بکنی و ...

20مامانم خیلی اهل چشم و هم چشمیه میگه چون پسر فلانی از تو بزرگتره ازدواج نکرده تو هم نباید بکنی و .. ...

شما دانشگاه نمیرین؟با ۲۰ سال اگه دانشگاه میرفتین دانشجو بودین و طبیعتا سربازیتون هم می موند 

این مورد به زرنگی شما بستگی داره که چطور خودتون رو یه فرد با جنم نشون بدین تا شما نفر اول بشین بقیه حکم سایه برای شما رو داشته باشن مادرتون به موفقیات های شما علارغم سن کمتون افتخار کنه 

شما دانشگاه نمیرین؟با ۲۰ سال اگه دانشگاه میرفتین دانشجو بودین و طبیعتا سربازیتون هم می موند این مورد ...

مشکل من اینه راه بقیه رو نمیخوام برم 

سربازی رو معافیت گرفتم

از بچگی کار کردم با این سنم خداروشکر خونه دارم

درآمدم هم از کار مند و اینا خیلی بهتره 

بهم میگه شغلت آزاده بدرد نمیخوره برو درس بخون شغل دولتی استخدام شو

مشکل من اینه راه بقیه رو نمیخوام برم سربازی رو معافیت گرفتماز بچگی کار کردم با این سنم خداروشکر خونه ...

درس بخونی هم کار دولتی بهت نمیدن مگر اینکه پارتی داشته باشی تو هم ممکنه بشی یه بیکار تحصیل کرده مثل بقیه یا دوباره برگردی به شغل قبلیت توی این دور و زمانه یا باید صنعت بلد باشی یه دنبال شغل ازاد مخصوصا طلافروشی ،بساز بفروشی اینا باشی برای پول در اوردن 

اگه مطمینی شغلی که داری خوبه ۲۰ سال دیگه هم میتونی انجام بدی از دستش نده والدینت هم میپزیرن ولی حتما خودت رو بیمه ازاد کن کسی از فرداش خبر نداره 

درستهههبه نظرت چی بگم بهشون که بزارن ازدواج کنم

صادقانه بگم اگه حضوری خانواده ات رو میدیدم میتونستم قانعشون کنم چون توی ارتباط حضوری میتونه طرف مقابلش پیشبینی کنه با طرز وصحبت و تفکری میتونه طرف رو قانع کنه ولی از پشت گوشی و مخصوصا که با خودشون  هم کلام نشدم نمیدونم چی باید بگم  

از یه بزرگتر عاقل که مورد قبول خانواده ات هست بخواه با خانواده ات حرف بزنه و تاییدت کنه شاید خانواده ات پذیرفتن