الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام شرایطم اوکیه خداروشکر فقط خانواده ام میگن زوده نمیدونم چه جور راضیشون کنم
چند سالتونه؟
شاید خانواده اتون با شناختی که از شما دارن احساس می کنن نمی تونین مسیولیت یه زندگی رو قبول کنین یکم از نظر رفتاری توی خودتون یه تغییراتی انجام بدین دل خانواده گرم بشه بهتون
20مامانم خیلی اهل چشم و هم چشمیه میگه چون پسر فلانی از تو بزرگتره ازدواج نکرده تو هم نباید بکنی و .. ...
شما دانشگاه نمیرین؟با ۲۰ سال اگه دانشگاه میرفتین دانشجو بودین و طبیعتا سربازیتون هم می موند
این مورد به زرنگی شما بستگی داره که چطور خودتون رو یه فرد با جنم نشون بدین تا شما نفر اول بشین بقیه حکم سایه برای شما رو داشته باشن مادرتون به موفقیات های شما علارغم سن کمتون افتخار کنه
مشکل من اینه راه بقیه رو نمیخوام برم سربازی رو معافیت گرفتماز بچگی کار کردم با این سنم خداروشکر خونه ...
درس بخونی هم کار دولتی بهت نمیدن مگر اینکه پارتی داشته باشی تو هم ممکنه بشی یه بیکار تحصیل کرده مثل بقیه یا دوباره برگردی به شغل قبلیت توی این دور و زمانه یا باید صنعت بلد باشی یه دنبال شغل ازاد مخصوصا طلافروشی ،بساز بفروشی اینا باشی برای پول در اوردن
اگه مطمینی شغلی که داری خوبه ۲۰ سال دیگه هم میتونی انجام بدی از دستش نده والدینت هم میپزیرن ولی حتما خودت رو بیمه ازاد کن کسی از فرداش خبر نداره
صادقانه بگم اگه حضوری خانواده ات رو میدیدم میتونستم قانعشون کنم چون توی ارتباط حضوری میتونه طرف مقابلش پیشبینی کنه با طرز وصحبت و تفکری میتونه طرف رو قانع کنه ولی از پشت گوشی و مخصوصا که با خودشون هم کلام نشدم نمیدونم چی باید بگم
از یه بزرگتر عاقل که مورد قبول خانواده ات هست بخواه با خانواده ات حرف بزنه و تاییدت کنه شاید خانواده ات پذیرفتن