2777
2789

سلام دوستان 

پریروز رفتم لیزر صورت موهام خیلی ضخیم اومده بود

دیگه چون یه ذره بلند میشه خودشون میریزن ولی الان کمی موهای صورتم در اومده 

از دور معلوم نیست ولی از نزدیک قشنگ معلومه

دلمم نمیاد ژیلت بزنم بهشون چیکار کنم؟؟

به خودت می آیی و‌می بینی بیشتر از چیزی که انتظارش را داشتی دوام آوردی💚✨🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصن صورتو نباید لیزر کرد من بازوهام موهاش نرم نرمه بعد ۱۲ جلسه همچنان کلفت درمیاد اصن اثر نداشت فقط ...

عزیزم من بچه که بودم موهای صورتمو رفته یودم با ژیلت بابام زده بودم (مثلا تقلید کنم ازش🤦🤦)و از نوجوانی قسمت چونه و زیر گلوم مشکی و ضخیم درمیاد...

قدیم لیزر میرفتم ولی یه مدته ادامه ندادم دیگه ضخیم در اومد

اشتباه کردی صورتتو لیزر کردی

عزیزم من بچه که بودم موهای صورتمو رفته یودم با ژیلت بابام زده بودم (مثلا تقلید کنم ازش🤦🤦)و از نوجوانی قسمت چونه و زیر گلوم مشکی و ضخیم درمیاد...

قدیم لیزر میرفتم ولی یه مدته ادامه ندادم دیگه ضخیم در اومد

اصن صورتو نباید لیزر کرد من بازوهام موهاش نرم نرمه بعد ۱۲ جلسه همچنان کلفت درمیاد اصن اثر نداشت فقط ...

آخه موی نرم رو نباید لیزر کرد مگر اینکه چندبار شیو کنی و ضخیم شن

عزیزم من بچه که بودم موهای صورتمو رفته یودم با ژیلت بابام زده بودم (مثلا تقلید کنم ازش🤦🤦)و از نوجو ...

تیغ نزنیابا بند یا وکس بردار

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

باهاشون منطقی صحبت کن بگو کسی از نزدیک نگاه کرد خودتون برین قایم شین

چقد نمکی تو عزیزم

خودتو در اسرع وقت به خیار بمال🙂