2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه دارین بیاید

100 بازدید | 18 پست

وقتی زایمان کردین اولش که نوع زایمانتون چی بود کیا بهتون کمک کردن..چیکار کردین بهتر شدین چه توصیه هایی برای باردارا دارید؟و اینکه چیکارا کردین بهتر شدین و تونستین سرپا بشین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوقلو زایمان کردم سزارین،کمک که اصلا نداشتم فردای زایمانمم خودم پاشدم کارامو کردم ۱۰ روز اول دخترم بیمارستان بود صبح ها شیر میدوشیدم میدادم شوهرم براش ببره ظهرها هم با پسرم میرفتم بیمارستان شیر ظهرش بدم،تو بارداری پیاده روی زیاد داشتم ،بعد اونم که کلا فعالیت میکردم درگیر مشکلات بچه ها بودم شوهرم کلا جاشو جدا کرده بود 

بچه اولم سزارین بودم فقط ۸ روز مادرم اومد پیشم بعد رفت شهرمون،من موندم شهر غریب ۲۴ سالم بود اما شوهرم خیلی کمک میکرد ، 

بچه دوم من رفتم خونه اشون ۱۰ روز نگهداری کرد اونم چه نگهداری کلی بلا سر منو بچه اومد خواهر بزرگم بردخونه خودشون بهم کلی رسیدگی کرد بعد از ۱۵ روز دیگه بقیه اشو تک و تنها بودم شوهرم دومی رو اصلا کمک نکرد با اینکه نوزادم کولیکی بود و نافش مشکل داشت شبا تا صبح بیدار بودیم ۷ صبح خواب بچه میرفت منم تا میومدم چشمامو روهم بذارم پسر بزرگم بیدار میشد از خواب و صبحانه میخواست بعدش ناهار بعدش شام این روال زندگی من بود بچه تا ۵ ماهگی یه شب نخوابید کلا روزا میخوابید

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خاطراتم رو زنده کردی

خیلی سخت بود خدایی دست آخرم که جدا شدیم دو سال بعد طلاق بچه ها با من بودن بعد دوسال که گفتم مخارج بچه ها بالا میره منم با دوتا بچه مدرسه ای نمیتونم کار کنم گفتم نفقه شون بیشتر بده نداد،اومد بچه ها ازم گرفت گفت تو مادر نیستی

مادم بهم کمک کرد و مادر شوهرم ، بعد زایمان فقط به تغذیه ات برس تا زودتر خوب بشی ، کار زیاد هم نکن بیشتر استراحت کن ، کاچی و روغن زرد و گوشت خیلی تاثیر داره ، کمپوت و آبمیوه هم همینطور ، من به خودم نرسیدم چون کسی رو نداشتم خودم بودم و فقط خودم 

خیلی سخت بود خدایی دست آخرم که جدا شدیم دو سال بعد طلاق بچه ها با من بودن بعد دوسال که گفتم مخارج بچ ...

با ۳ تا بچه جدا شدی؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

دوتا بچه آوردم 

تجربه و توصیه هام 

زایمانم طبیعی بود موقع زایمان درد زیادی داشتم بچه دوم بهتر و زودتر شد 

دو سه هفته اخر پیاده روی کنین خیلی زیاد خیلی به زایمانتون کمک میکنه 

روزای اخر پله پایین بالا برین 

اگه عفونت تو بارداری دارین مایعات خیلی زیااااد بخورین میدونم سخته چون همینجوری تکرار ادرار امان ادمو میبره دیگه مایعات بخورین هر دقیقه باید برین سرویس ولی چاره ای نیست حتما حتما زیاااد مایعات بخورین چون خدای نکرده عفونت میزنه به کلیه ها و بر اثر کمبود اب بدن سنگ کلیه میگیرین 

موقع زایمان صلوات و ایه الکرسی زیاد بخونین رطب و چایی بابونه بخورین و چایی هل  و گلاب بخورین البته 

اگه زایمانتون طبیعی هست 

بعد زایمان طبیعی  حتما حتما مراقبت کنین از بخیه هاتون توصیه هایی دکتر میگه حتما انجام بدین که بخیه ها عفونت نکنن 

پماد آلفا بزنین برا ترمیم بعد افتادن بخیه ها 

غذاهای مقوی بخورین که شیر داشته باشین 

بعد زایمان همینکه رسیدین خونه برین دوش اب گرم بگیرین سینه هاتون ماساژ بدین شیرتون بیشتر میشه 

من مامانم بچه اول کمک حالم بود خودم سنی نداشتم بلد نبودم هیچی 

ولی بچه دوم بیشتر کارا رو خودم انجام میدادم فقط غذا پختن مادرم درست میکرد 

سعی کنین با همون حالتون بازم یه ذره تو خونه راه برین 

اگه بخیه طبیعی دارین خیلی پاهاتون از هم باز نکنین 

موقع سرویس اگه یبوست دارین حتما همون بیمارستان به دکترتون بگین که یه شربت براتون بنویسه بخورین دیگه راحت دفع داشته باشین اذیت نشین فشار به بخیه ها نیاد 

با سرم شست و شو بخیه ها رو بشورین 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
۲ تا

آخه گفتی با پسرم میرفتم بیمارستان با اون حساب کردم، 

دوقلوهات پسرن؟