2777
2789
عنوان

خانم نی نی یار

212 بازدید | 30 پست

خانم نی نی یار این کاربریم @۰۰۰۰۱۱۱

تعلیق شده من با اون کاربری به یکی پول دادم میخوام پس بگیرم ۲ میلیون پول برای یکی ریختم اسم کاربریشم یادم نی وگرنه تگ میکنم نی نی یار نوکرتم منم فکر کن برادر کوچیکتم ۵ ثانیه بازش کنید پولمو پس بده بازم تعلیق کنید نوکریتونم میکنم

@niniyar_5‍ 

(آقا هستم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar_5  

(کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
شما باید با همون ک تعلیق شدید،قسمت تماس با ما مراجعه کنید.من اونجا رفتم یه روز بعد رفع تعلیق شدم،و آ ...

تعلیق با اخطار مشکی شدید؟؟ تماس باما بعد ۵ سال جواب میده خب بابام مریضه میخوام براش دارو بخرم

(آقا هستم)
شما که می نی یار۰۰۰۰۱۱تون فعال بود من رفتم دیدم.فعاا بود

سلام

از پارسال روش تعلیق رو عوض کردن دیگه بعد از تعلیق آن صفحه زرد نمیاد.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.