سلام شده شما هم همش بد بیارید پشت سر هم؟چرا تمومی ندارن.گفتن صدقه صدقه دادم گفتن قربانی کن قربانی کردم .چرا تموم نمیشه..یعنی خدا یه عده ای رو اصلا دوست نداره..
خدا داره همه تیکه های پازل رو بهم میریزه تا یچی نو و جدید برات بفرسته☺️🌿🤍
حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپحریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبهای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻♀️💙✨💨
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چن ساله سوپزایزم تو راه گیر کرده فعلا ما رو دق میده😔
به برنامه زمانی خداوند اعتماد کن
تو فقط چند ساله داری بندگی میکنی
خدا میلیارد هااا ساله داره خدایی میکنه🥺🤍
هر چیزی سر موقع قشنگه اعتماد کن💙💙☁️
حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپحریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبهای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻♀️💙✨💨
کاشکی بعدش سوپرایز داشته باشه برام..ولی گمون نمیکنم
اگه از بزرگی خداوند نا امیدی که هیچ اصن تباهیی
خداوند هیچچچ وقت بنده شو ب حال خودش رها نمیکنه تو سختیا چجوری حرف زدن با خدا خیلی مهمه ها
تا میام مثبت فکر کنم بخدا همش بهم میریزه یعنی فکر مثبتم نمیاد..الهی همیشه همینجوری مثبت بمونی
تو فقط به خدا باور داشته
زبانی نگو خدا رو قبول دارم
از اعماق وجودت به خدا و معجزه های لحظه آخری و سوپرایزای قشنگش که خیلییی زیبا تر از اون چیزیه که خاستیش باور داشته باش💕
برام دعا کن ☺️🌿
اگه از بزرگی خداوند نا امیدی که هیچ اصن تباهیی خداوند هیچچچ وقت بنده شو ب حال خودش رها نمیکنه تو سخ ...
آره رو به تباهی هستم. وقتی همه ی در ها رو میبنده ..دارم میگم خدایا کمکم کن لطفا به هر روشی گفتم یه چالش جدید یه مشکل بزرگتر میندازه جلو پام ..مگه من نعوذبالله فرشته ام کم میارم دیگه