2777
2789
عنوان

دخترم 14سالشه

466 بازدید | 25 پست

فیلم ترکی بدون سانسور نگاه می‌کنه بنظرتون چطوری باهاش برخورد کنم .بعد اینایی که فیلم ترکی و کره ای نگاه کردند کدوم بهتره از نظر صحنه های مثبت هیجده

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با مشاور مشورت کن

و اینکه همه فیلما بالاخره به صحنه ای توش هست😂🫣

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

فیلم کره ای سانسوری نداره

ولی چرا برخورد کنی باهاش؟خب اون بچه همیشه ک بچه نمیمونه اگه باهاش بد برخورد کنی و نزاریش فیلم ببینه بازم میبینه ولی یواشکی

پس بهتره باهاش اوکی باشی و خودتم بشینی کنارش فیلم ببینی و اونقدرم حساس نشی رو یسری صحنه هاش مثل بوسه و اینا 

اگه از نظر صحنه میخوای که هر فیلم خودش متفاوته 

اما از نظر بی محتوایی فیلم ترکی بدتره

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی.... ـ بهار جوانی ام که از آن حرف می زدند؛ پاییز بود. و حتی آن هم نه خزان داشت نه باران.تابستان مرده آیی بود نه گرم نه سرد؛ پر از ابر هایی که نمیدانستند چگونه ببارند.شاید برای همین از زمستان نمیترسیدم...و من هنوز به روزنه ی نور آفتاب، که از لای ابر چون کورسوی امید میتابید چشم دوخته بودم، چه بی رحم بود خورشید آرزو که نمی گذاشت به اطمینان تاریکی دنیا ، دل خوش کنم.راستش من همیشه غمگین بوده ام، این غمگینی را حتی در عکسهای دوران کودکیم هم میبینم،این اندوه را، این همیشه آشنا را،من همواره در خودم داشته ام. اندوه چنان شباهتی به من دارد که میتوانم آن را به عنوان هویت بر خود نهم....

کلا فیلم عاشقانه خوب نیست احساسی میشه درگیر روابط میشه من خودم 18 سالمه همه جوره ازادم اما سمت فیلم نمیرم 

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

اشتباهه دیگه 

میفته رو خط تصور و رویا پردازی 

فکر میکنه همه چی اونطوری کشکه 

من بچه هام ۶ سالشون بود ماهواره رو جمع کردم تا ۱۸ ۱۹ سالگیشون

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡