بی_اعصاب_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3107 عنوان تورو خدا بیایید دیگه کاملا دارم دیوونه میشم 224 بازدید | 13 پست پسرم کالاف نصب کرده چند وقتیه نه خواب داره نه میتونه دل بکنه به معنای واقعی دیگه معتاد بازی شده همین روزاس که چشمش نابود بشهچطوری بازی رو نابود کنم😫😫😫😫 1403/06/23 | 12:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_نرم عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2942 من خودمم با رفیقام شب و روز کالاف بازی میکنم Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ .............. پروفایلم رو کپی نکنید! شخصیه
بی_اعصاب_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3107 من خودمم با رفیقام شب و روز کالاف بازی میکنم یاخدا اسمشو نیار دیگه انگار آلرژی پیدا میکنم بهش
چرا_الکی_تعلیق_میکنی عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 6282 داداش منم اینقدرم همه بی ادبن و به هم فحش های زشت میدن که حد نداره چند سالشه ؟ نمیتونی گوشی رو ازش بگیری یا محدودش کنی که توی ساعت مشخص فقط بره بازی کنه و بعد گوشی رو بگیری ازش ؟
iamnahal عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 454 ۱۳ بنظرم بازی و نابود نکن😑براش کمتر اینترنت بخرید مثلا 5 گیگ دیگه خودش تا اخر ماه مدیریت کنه
بی_اعصاب_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3107 بنظرم بازی و نابود نکن😑براش کمتر اینترنت بخرید مثلا 5 گیگ دیگه خودش تا اخر ماه مدیریت کنه خرجی که میگیره اونو میبره میخره
motiemttt عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3132 من خودمم با رفیقام شب و روز کالاف بازی میکنم چند سالته نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچه
پیشی_نرم عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2942 چند سالته ۱۹ Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ .............. پروفایلم رو کپی نکنید! شخصیه
بی_اعصاب_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3107 داداش منم اینقدرم همه بی ادبن و به هم فحش های زشت میدن که حد نداره چند سالشه ؟ نمیتونی گوشی رو ازش ب ... آره دیدم انقدر ادب داشتالان تو بازی داد میزنه حرامی تخم حرام،یلحظه احساس میکنم الانه که قلبم وایسههمه راه هارو رفتم جواب نمیده تا میدیم گوشیو همون آشو همون کاسه
چرا_الکی_تعلیق_میکنی عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 6282 آره دیدم انقدر ادب داشتالان تو بازی داد میزنه حرامی تخم حرام،یلحظه احساس میکنم الانه که قلبم وایسههم ... اره ، دیگه ماهم عاصی شدیم از دستش همسنم هستن ، پرخاشگرم شده توی مدرسه ها هم که هست به همین بهونه ازش بگیر من بابام به جای اینکه ازش بگیره رفته براش گوشی بهتر خریده 😑
بی_اعصاب_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 3107 اره ، دیگه ماهم عاصی شدیم از دستش همسنم هستن ، پرخاشگرم شده توی مدرسه ها هم که هست به همین بهونه ازش ... آره خیلی پرخاشگر شده اینم
matiiineeh عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 4754 سلامممم عزیزم شما عمل لابیا پلاستی کردی من خیییلی دارم تحقیق میکنم واقعا پدرم درومده میشه اگر انجام دادی جوابمو بدی درخواست دوستیم دادم میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی