2777
2789

جالبه ❗️

تا حالا ندیدم کاربر آقا تاپیک بزنه بگه در مورد روابطتون مشاوره میدم ❗️❗️❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

جالبه ❗️تا حالا ندیدم کاربر آقا تاپیک بزنه بگه در مورد روابطتون مشاوره میدم ❗️❗️❗️

بالاخره من شناخت بیشتری نسبت به همجنس خودم دارم و اینکه چه اسم جالبی داری 

تو هم سوال جواب میدی ؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره من شناخت بیشتری نسبت به همجنس خودم دارم و اینکه چه اسم جالبی داری تو هم سوال جواب میدی ؟!

اسم کاربری همین جوری انتخاب کردم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

همینجوری که نمیشه خب تو سوالی نداری که بپرسی ؟! فقط واسه سرگرمی اومدی تاپیکم

نه ندارم.

یه سول تویه رابطه به پسرع یه فوهش بدی بعد کلا سرد بشه ول کنه بره ممکنه ایا یا دنبال بهونه بودع

چه فحشی دادی ؟! 

احتمالش خیلی زیاده که دنبال بهونه باشه 

چون اگه طرف تو رو بخواد حداقل یه فرصت بهت میده 

چه فحشی دادی ؟! احتمالش خیلی زیاده که دنبال بهونه باشه چون اگه طرف تو رو بخواد حداقل یه فرصت بهت مید ...

اره خب پس دنبال بهونه بوده ون خیلی روی مخم رفت اخر یه فوهش بهش گفتم دیگه گفت چون تو فهشم دادی من میرم   

از دخترا بد تر  نازش زیاد بود  

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه 

بعد زنگش زدم گفتم ببخشید گفت همیشه اشتباه میکنی میای میگی ببخشید 

دیگ گفت ک من اصلا باتو نبودم تو عاشق من شدی ب من ربطی نداره  

در حالتی ک اون اول پیام داد اون اول پشنهاد داد خوب بود که رابطمون در حد چت تموم شد ینی بیشعور رفتو همچیو ب کلی انداخت گردن من  

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه