2777
2789
عنوان

خانم ها یه سوال داشتم

137 بازدید | 6 پست

اگه بنا به خواستگاری باشه چه معیاری دارید برای انتخاب فرد؟

مثلا واقعا اگه یکی وضعیت مالیش بهتر باشه ولی اخلاقش نه قبول میکنید؟

یا مثلا درآمد رو به علاقه ترجیح می دید؟

ممنونم میشم یکمی راهنمایی کنید چون الان توی مرحله ای ام که باید به فکر این مراحل باشم و نمیخوایم با اشتباهم زندگی خودم و یه نفر دیگه رو خراب کنم

سلام اول ظاهر

دوم فرهنگ خانواده ها و عقاید مذهبی

سوم تا حدی وضع مالیش بد نباشه

سر به زیر باشه

بعدش میسپارم به دلم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اخلاق و اون علاقه بینمون رو به پول ترجیح دادم و اشتباه کردم 😐😐پول و در امد زیاد و رفا ادم هارو خوش اخلاق با حوصله و علاقه مند میکنه و وضعه مالی ضعیف همه چی رو از بین میبره

ظاهرش باید مورد پسند باشه

پولم در حد یه زندگی معمولی و ساده راضیم من ولی به شرطی که اخلاق داشته باشه و علاقه 

متعهد باشه و از اون مهمتر فرهنگ خانوادگیمون بهم بخوره

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

یه پکیجه دیگه ظاهر باید به دلت بشینه اخلاقش و روخیاتش تقریبا شبیه خودت باشه به لحاظ مالی حالا به تنهایی یا با کمک همدیگه باید بتونین از پس هزینه های زندگی بر بیاین 

مثلا اینطور نیست که قیافه سمندون رو با پول زیاد قبول کنی اگه دنبال زندگی با دوام با لذتی