2777
2789
عنوان

غدده های زیربغل

376 بازدید | 32 پست

سلام بچها

من قبلا اپیلاسیون زیر بغل انجام میدادم بعد چن بار قسمت زیربغلم احساس درد میکردم حتی به این صورت بود ک دستمم نمیتونستم بکشم تا یکی دو روز خودش خوب میشد،متورم و قرمز میشد،بعدشم متوجه شدم ک زیربغلم سمت راستم یه هوا برامده شده خیلی ترسیدم رفتم متخصص گف چیزی نیس،ولی الان چن ماهی تقریبا یسال میگدره امشب ک دقت کردم یه چیز توده شکل تو قسمت برامدگی احساس کردم،بنظرتون دوباره برم دکتر؟کسی همچین مشکلی داشته؟خیلی نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجوری شدم .دیگه استفاده نکردم.خطرناکه. 😕

دکترم خودش معاینه کرد البته

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

حتما ی دکتر خوب برو تا خیالت راحت شه غده زیر بغل چیزی نیست ادم بیخیال شه احتمالا چیزی نیست ولی خیالت راحت شه بهتره بهرحال مخصوصا اگه بالای ۳۰ هستی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ببین اینور اونور میشه یا ثابته

واسه من قلمبه شده و ثابته. وقتی فشار بدم درد میگیره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

آره واسه منم اینجوری میشه.من دکتر نرفتم...ولی میگن غده ای که دردناک باشه و قرمز سرطانی نیست...و به ا ...

ن من دیگه خیلی وقته اپیلاسیون نمیکنم ن درد داره ن دیگه فرمزه فقط زیر بغلم یذره برامدس