2777
2789
اگه تگزاس ۳رو تونستید دانلود کنید لطفا به من هم آدرس کانال رو بدید.خیلی گشتم.اکثرش نوشته بود تگزاس۳و ...

من نت رایگان همراه اول میگیرم دانلود میکنم تا ۱۱ صبح رایگانه

من نت رایگان همراه اول میگیرم دانلود میکنم تا ۱۱ صبح رایگانه

نت رایگان رو از کجا میگیرید؟ 

من صبحانت میگیرم برای دانلود فیلم.

از کجا دانلود میکنید؟لطفا اگه کاناله آدرسش رو بذارید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو روبیکا زدم فیلم کانال اومد

اره من هم‌از روبیکا دانلود میکنم ولی رایگان نیست.

خیلی از حجم بسته رو میبره.هر فیلمی تقریبا دوگیگ میبره.

اگه تونستید تگزاس ۳رو دانلود کنید ممنون میشم آدرسش رو بذارید .خیلی دوست دارم دوباره ببینم

سینمایی جاده انقلابی با بازی کیت وینسلت درباره زن و شوهر که از دید بقیه خوشبختن ولی تو زندگی باهمدیگه کلی مشکلات دارن و عاشق هم نیستن،،،، این سینمایی من رو به شدت تحت تاثیر قرارداد و هیچوقت از ذهنم پاک نمیشه این فیلم

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

تاپیکت رو تعطیل کردنمیشه بگی چکار کرده بودی ک‌میخواستی ب همسرت بگی

تو هم مثل من فضولیت گل کرده خخخ

باران هم ک باشی برای کاسه های  وارونه کاری نمی توان کرد       خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

سلام عزیزان خیلی هاتون پیام داده بودید تاپیکی که ترکید رو نصفه خوندید من اون  تاپیک رو زدم که عبرت بشه واسه کسانی که تازه میخان با نامحرم چت کنند یا در حال رابطه هستن نمیدونم چرا ترکید و سه روز هم نی نی یار منو تعلیق کرد

داستان رو میزارم و قفل میکنم تاپیک‌رو

من یه خیانتی به شوهرم کرده بودم در حد چت و پسرم دیده بود و به پدرش گفت و شوهرم زنگ زد پدر من اومد و که آره دخترت خیانت کرده و این حرفها 

پدرم گفت ثابت کن خیانت کرده و سرش رو ببر

که بعد یه هفته خانواده شوهرم فهمیدن اومدم قهر و اونا اومدن دنبالم و منو آوردن سر خونه و زندگیم

این قضیه واسه ۷ سال پیشه ولی من عین سگ پشیمونم

درسته از روز اول ازدواج هیچ محبتی از شوهرم نمیدیم خسیس بود دست بزن داشت بد اخلاق و بد دهن بود و همه این اخلاقای بدش باعث‌شد من کمبود محبت داشته باشم و تا یکی ازم تعریف کرد کشیده شدم سمتش 

ولی این اتفاقات باعث شد ارزش و اعتبارم هم پبش شوهرم و پسرم و هم پیش خانواده خودم از بین بره

انشالله خدا همه رو کمک کنه و نجات بده 

ای کاش میشد زمان به عقب برگرده و من هیچ وقت به این سمت نمیرفتم

سلام عزیزان خیلی هاتون پیام داده بودید تاپیکی که ترکید رو نصفه خوندید من اون تاپیک رو زدم که عبرت ب ...

ببخشید من در مورد اون تاپیک زدم خیلی اون تاپیک تون منو ناراحت کرد که چرا همچین موردی شد 

کاربر مرد غمکین بنده هستم