2777
2789
عنوان

شوهرم

364 بازدید | 13 پست

دیشب اومد خونه خسته هم بود ،مهمون برام اومده بود خونه به هم ریخته نگفت کی اومده یا اصلا باهام حرفی نزد گفتم خب لابد خیلی خسته اس ، بعدش بد عنق بازی درمیورد میگف تو غذا خوردی گفتم نه باز میگف با توعم غذا خوردی ،گفتم نه بهت گفتم که ،میگف الن و بلن تو نگفتی چیزی  نمیگفت من نشنیدم ،بعدش ازش پرسیدم چیزی شده گفت نه 😑 رفت رو مبل دراز کشید،هرسری من میرفتم پیشش اینسری دیگه نرفتم گفتم بزار خودش بگه ،نگفت منم رفتم اتاق دیگه یه چرتی زدم و اومدم   اومدم میگه چیزی شده ؟گفتم از خودت بپرس مگه من خواستم بری انقدر کار کنی که بد عنقی هاتو میاری برای من ،تنهات گذاشتم که ببینم تا کی میخوای تنها باشی .

تصمیم دارم تا چند روز دیگه باهاش حرف نزنم.

چند روز؟؟؟؟ 

چطور طاقت میارین! 

بنظر من خیلی مسخره و بچه گانه هس این رفتارا

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند روز؟؟؟؟ چطور طاقت میارین! بنظر من خیلی مسخره و بچه گانه هس این رفتارا

میدونم مسخره و بچگانس ،ولی همین چیزای بچگانه داره زندگیمو خراب میکنه ،صبح تا شب توی خونه تنهام تا بیاد ،میاد هم اینطور 

دیگه چکارش کنم ،حداقل من ازش راجبه روزش سوال میپرسم ولی اون اصلا نمیپرسه مگر اینکه خودم بگم

در مورد رفتار اشتباهش باهاش صحبت کن 

حتی اگر جوابی نداد از گذشته و بحث های دیگه حرف نزن 

اگر جوابی نداد بیخیال شو 

اون تو تنهایی هاش به اشتباهش فکر می‌کنه ! 

فقط رفتارش رو در کمال آرامش توضیح بده بهش و بگو این رفتار ناراحتم کرده و می‌تونست این حالتی نباشی 

اگر خسته ای بگو خسته ام 

اگر مشکلی هست بگو 

ولی این که مثل همیشه نیستی و میگی چیزی نشده اذیت کننده اس 

اگر جواب داد که اوک 

اگر جوابی نداد و .. دیگه چیزی نگو 

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

دیگه چکارش کنم ،حداقل من ازش راجبه روزش سوال میپرسم ولی اون اصلا نمیپرسه مگر اینکه خودم بگم

خب تا حالا با محبت بهش گفتی دوست دارم وقتی میای با هم صحبت کنی من ات خیلی دورم احساس تنهایی میکنم میگم چرا حرفایی رو که میشه با محبت زد ازش خاطره ی بد بسازیم

گاهی فقط گوش باش
باشه امتحان میکنم

🙏

گاهی اوقات واکنش اشتباه نسبت به یک رفتار اشتباه 

شروع یک جنگه ! 

درسته عصبی و ناراحت میشیم وقتی رفتار اشتباه می‌بینیم! 

ولی باید کنترل کنیم خودمون رو و واکنش درستی نشون بدیم! 

گاهی اوقات برای خودم پیش اومده سر کار هم خیلی خسته شدم هم گیر یه آدم نفهم افتادم مغزم و جسمم و .. کلا خسته بودم 

اومدم خونه ناخواسته کلا حال نداشتم و نشستمم رو مبل 

یه سلام خشک و خالی به خانومم دادم ! 

بنده خدا چایی و میوه و غذا و .. کلی رسیدگی کرد 

بعد دو ساعت یه تشت آب و نمک آورد و گفت :

عزیزم ممنون که صبح تا شب کلی بیرون زحمت میکشی و خسته میشی منم که طاقت خستگی هات رو ندارم اینم تشت و آب آوردم پاهات رو توش بمالم و انرژی های منفی ازت دور بشه! 

با این کارش و رفتارش 

هم خجالت کشیدم هم معذب شدم 

هم خوشحال شدم خلاصه از اون روز به بعد  تو اوج خستگی هم میام خونه اولین کاری که میکنم بغلش میکنم 

نمی‌دونم همسرتون چه شخصیتی داره 

منظورم این نبود که این کار رو بکنید

منظورم اینه واکنش درست نسبت به رفتار غلط بهترین روش برای بهبود رابطه اس

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

خب تا حالا با محبت بهش گفتی دوست دارم وقتی میای با هم صحبت کنی من ات خیلی دورم احساس تنهایی میکنم می ...

چرا باید بگم انقدر جلسه مشاوره رفتیم خودش فهم و شعور نداره که بدونه 

🙏گاهی اوقات واکنش اشتباه نسبت به یک رفتار اشتباه شروع یک جنگه ! درسته عصبی و ناراحت میشیم وقتی رفتا ...

شما شعور داشتی فهمیدی ،کسی که شعور نداره و محبت طرف رو میزاره به پای اینکه وای من چقدر فرد خاصیم  چی 

شما شعور داشتی فهمیدی ،کسی که شعور نداره و محبت طرف رو میزاره به پای اینکه وای من چقدر فرد خاصیم چی

اون و دیگه نباید از این کارا کرد ! 

اون و فقط باید منطقی و آروم صحبت کرد مشخصه غرور هم داره این مدل آدم 

آدمی که غرور داره رو نمیشه تو بحث متقاعد کرد 

حرف رو باید آروم و منطقی زد و بیخیال شد دیگه 

چون تو تنهایی عاشون فکر میکنند به موضوع ! 

گاهی اوقات هم باید سرسنگین شد 

ولی حرف نزدن اشتباهه