2777
2789
عنوان

اندراحوالات ما صبح جمعه همراه با تصویر

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 93 پست
والا من ک مجردم از دست بچه ابجیم در امان نیستم ابجیم وقتی خونه مامانمه میاد سر صبا میندازه تو بغل من ...

😂پس خاله شدی براچی خواهرم دوره وگرنه همینکارو میکردم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
پاشو بیا شیراز یارانشم مال خودت😂

🤣🤣🤣دورههه😩😩🫠

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله خدا حفظش کنه سلام کوچولوی قشنگ ، دوست داشتنی ،♥️خدا رو شکر بابت ...

چقدر دیدتون نسبت به زندگی زیباست🌹

😂پس خاله شدی براچی خواهرم دوره وگرنه همینکارو میکردم

برا بار دومه 

بچه ابجی بزرگم پنج سالشه اینم تا هشت ماهگی کامل پیش ما بود پدرمون رو‌در اوردع بود

بچه ابجی دومم ۶ماهشع این چون راهش نزدیک سه روز خونه خودشونن روز چهارم میان اینجا

پسر من دو سال و نیمشه ساعت ۱۰ خوابید ۱۱ بیدار شد تا الان بیدارم موندم هفته آینده مدارس باز میشن اون ...

خیلی سخته دختر منم میره امسال پیش دبستانی از الان نگرانم

الان پاشو کارهای خودت و بچه رو بکن. این ساعت یک میخوابه. شماهم ساعت یک باهاش بخواب. اینجوری فقط د ...

خیییلی بد آرومه بیدارش گریست خوابشم باید مثل مجسمه بشینم کنارش که مبادا چشمش باز شه من جلوش نباشم بچه بد آروم خییییلی بده

😁😂🤣🤣پسرم۵ماهه بودمجددباردارشدمطفلی هابیدارمیشدن بمن کارنداشتنبرای پسرم خونه مادرم بودم ولی پیش خ ...

عزیزم 😂

برا بار دومه بچه ابجی بزرگم پنج سالشه اینم تا هشت ماهگی کامل پیش ما بود پدرمون رو‌در اوردع بودبچه اب ...

حالا من هرروز خونه بابامم کاش شبا هم میموندم😁😂

خدا به خیر کنه و بهمون انرژی و طاقتشو بده از پسش بربیایم

بخصوص الان که سه سال آخرم نهایی شد از پایه ضعیف شن داغونیم فقط