2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج خودم 😑😐

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

ازدواجی ک با عشق نباشه

واقعا برام عجیبه چجوری ی سریا بدون اینکه یکم علاقه داشته باشن ب هم میرن سر خونه زندگیشون

انگار میخوان شریک کاری هم باشن تا شریک زندگی!

البته این نوع الان کمتر شده قبلا خیلی بود

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

یه همکلاسی دبیرستان بسیار قرتی و فشن اونموقع داشتم که با یه طلبه ازدواج کرد 😐

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

برا فامیل دورمونه 

چند بار برای خودش میره بیرون و ازش شانس با یه آقایی چندبار هم صحبت میشه.

حدود یکسال همین‌جوری باهم هم صحبت( باهم رابطه نداشتن)

این آقا یک دل نه صدل عاشقش میشه. آقا بسیار بیسار ثروتمند بودش طوری که موقعه خواستگاری و عروسیشون براش فرش قرمز گذاشته بود ( خیلی فرشه بزرگ بوده طوری که تا چندسال همه راجبش صحبت میکردن).

آخرین قسمش این بود که میگفت به جون مریم( زنش) . 

این خانم نه چهره خیلی زیبایی داشت نه خیلی از معیار هارو ولی پاک و خوش قلب بود و از یه خانواده معمولی بود.

الان نوه اش همسن منه و هنوزم که هنوزه شوهرش که الان پیره جونش براش درمیره. همیشه عزیزم یا..صداش میزد و تو خونه یا تو جمع با اسم صداش نمی‌زد مگراینکه بخواد به جونش قسم بخوره.

براش یه گردنبند خرید که سالها پیش حدود ۶ میلیارد قیمتش بود، تمام جواهراتش شناسنامه داره.

اصلا پیر نشده و به قول خودش کسی که شوهرش خوب باشه پیر نمیشه.

الان سالگرد ازدواجشون، رستوران، سفرهای خارج، آرایشگاه، باشگاه و.. به بهترین حالت سرجاشه.

*قبلا تاپیک کردم*

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

من و اکسم مذهبی و اتئیست ک به سرانجام نرسیددلیل شم اخلاق گند اقا بودن چیز دیگه

کدومتون مذهبی بود؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀