2777
2789
عنوان

امروز 4000 کالری خوردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 61 پست
مثلا جوجه بدون برنج و کمچرب خوردم پروتئین بالاییم داره مشکل اینجاست خیلیی خوردم نمیدونم چرا... آشم ه ...

برا چربی اره ولی برای خوش هیکلی و کم کردن سایز مقاومتی

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تاحلاصدباررژیم گرفتم برگشته خیلی چاقوبیریختم درکت میکنم اماخوش بحالت که اینقدرارادت خوبه

نهایتادوروز روزه بگیرخوب میشی گلم

من به شدت اضافه وزن دارم دعاکن منم یروزی بتونم لاغربشم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

عزیزم سال پیش با خوردن هزار کالری روزانه 20 کیلو کم کردم

با نهایت سختی که بتونی فکرشو بکنی!

همش برگشت بعدا

چون دیگه کالری شماری نکردم

برو پیش متخصص تغذیه، والا انقد چیزا با کالری بالا بهم گفته بخور

در حالی که می‌خورم تو این دو هفته سه کیلو لاغر شدم

مطمئنم هم دیگه مشکلی پیش نمیاد چون اون متخصصه

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

عزیزم سال پیش با خوردن هزار کالری روزانه 20 کیلو کم کردمبا نهایت سختی که بتونی فکرشو بکنی!همش برگشت ...

کلوچه و این چیزای شیرین کلا ممنوعه اونا رو نخور

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

حالا من میخام برسوم یه ۴۰۰۰خودمو باید خفه کنم

منم واقعا خفه داشتم میشدم امروز 😂 همش دهنم در حال جنبیدن بود، حتی تو ماشین میوه میخوردم

trying to be come better 🌱                                            
چه جوری انقد خوردیمن با اینکه باشگاه رفتم ۱۰۰۰کالری خوردم ولی اشکال ندارع پیش میاد از فردا رعایت کن

دوهفته بود زیر 1000 میخوردم، آش کالریش خیلی بالاست چهار ملاقش شد 2000 کالری فکر نمیکردم انقدر باشه🥲🤌😂

trying to be come better 🌱