2777
2789
عنوان

خدا فردا بیدارم نکن

162 بازدید | 11 پست

خیلی خسته شدم بریدم خانوادم داره از بین میره،

چرا خدا کاری نمیکنه بریدم دیگه بخدا به اسمش قسم دوست دارم بمیرم دیگه توانش و ندارم نمیدونم چرا کمک نمیکنه آخه این چه سرنوشتیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیدار نشی فکر کردی تو بهشت برات جا باز کردن برو به زندگیت برس سر هرچیزی کفر نگو

نه تو بهشت میخوام چشم باز کنم نه تو این دنیا کلا دیگه بریدم بیشتر از خودم دلم برا خانوادم میسوزه خوشی ندیدن،

کفر نمیگم اما خوب زندگی عادلانه نیس وگرنه کی از زندگی کردن خوشبختی بدش میاد

هر زندگی یه سختیایی داره اگه ما دنیا اومدیم تو این دنیا خوش بگذرونیم پس دنیای دیگه برا چیه من نه از مشکل شما خبر دارم نه شما از زندگی من بهترع  برای هر مشکلی راه حلی پیدا کنی زندگیا کلن سخته تنها نیستی همه مشکل و گرفتاریای بزرگ تر از شما رو دارن که فکرشم نمیکنی 

عزیزم صبور باش نباز خودتو به خدا پناه ببر

پناه بردم دیشب گفتم بهم یه نشونه بفرس یا با یه بیماری بکش منو تا خودم خودم و نکشتم بعد تا صبح کابوس میدیدم از خوب پریدم همش تو ذهنم میگفتم یا غیاثمستغیسین یا آمان الخافیین 

اما حالم خوب نمیشه عینه جنازه شدم هر روز داره زندگیمون بدتر میشه به خدا التماس میکنم جوابمو نمیده