2777
2789

دوست دارم دعا کنم امسال شرایط ازدواج جور شه ازدواج کنم فقط نمیدونم تو دعام بگم با کسی ک دوسش دارم ازدواج کنم یا بگم با هرکی ک ب صلاحمه وباهاش خوشبخت می‌شیم 

کاش جفتش یکی باشع

ب هرحال برام دعا کنید ی ازدواج خیلی خوب داشته باشم باکسی ک هم دوسش دارم هم دوسم داره هم خوشبخت میشم

هرکی دعا کرد لایک کنه براش صدقه میدم

تو دعات بگو با هرکسی که دوستش دارم و به صلاحمه میخوام ازدواج کنم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

بگو

فرمانروای عالمیان خداوند عزیز و حکیم از شما استدعا دارم همسری به من عنایت کنید که مایه آرامش روحم باشه کسی که شما میدونید و من نمیدونم سر راهم بگذارید و از انرژی های ثروت سلامتی و رزق فراوان خودتون در تن و امور من و  همسر آیندم متجلی کنید و من رو اونطوری که خودتون صلاح میدونید و با کسی که شما خودتون میدونید عاقبت به خیر کنید

آمییییییین

با آرزوی بهترین ها برای شما دوست عزیز

چون شما خودتون رو سپردین به خداوند شک نکنید بهترین ها در انتظار شماست

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر