2777
2789

من ميخام طلاق بگيرم تاىپيكا قبل كفتم شوهرن فحاشه تهمت ناموسي ميزنه فوش ناموسي ميده ب خودم و خانوادم از خونه بيرونم ميكرد چاقو ميكشيد ولي اسيبي نميزد

شما چراطلاق گرفتين؟ پشيمونين يا راضي؟

طلاق گرفتن الکی نیست حمایت مالی کامل میخواد 

شعل و منبع درامد میخواد و خانواده ی حمایتگر و هزار چیز دیگه 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر خیانت حدا شدم و راضیم و لی معتقدم جز خیانت اگر بچه دارین ارزش نداره و خیلی سخته به هرحال آسون نیست فقط خیانت چاره نیست 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
فقط یکی از این دلایلت برا طلاق کافیه منم توفکرشم بخاطر خیانت و بی پولیش

ولی اگه میتونی بعد طلاق زندگیتو اداره کنی خرج خودت و اگه بچه داری رو بدی درغیراینصورت ببچاره تر میشی

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
بچه نداشته باشی چی؟؟؟

بچه نداشته باشی به نظرم آزادی مسیولیت نداری چرا عمرت پای آدم مزخرف هدر بدی 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 

چرا چاقو میکشه ؟چرافحش میده ؟چه مواقعی ؟سعی کن علتشو پیدا کنی و مراقبت ازش کنی که این اتفاق نیوفته من البته شرایط شمارو نمیتونم درک کنم شاید شوهرت فقط عصبیه بنظرم ،طلاق یه جور شکسته ودیگه اون آدم سابق نمیشی 

بچه نداشته باشی به نظرم آزادی مسیولیت نداری چرا عمرت پای آدم مزخرف هدر بدی

بچه ندارم. همسرم دست بزن داشت دست بزنش رفع شد ولی مریض عصبی شدم چندین ساله. خیلی بی احترامی می کنه. پرخاش گر. چ تو تنهایی چ جلو رو هر کس راحت بی احترامی می کنه. هیچ گونه محبتی نداره هیچ گونه توجهی نداره حتی اگر ازش سوال می پرسم جواب نمیده دو سه بار باید بپرسم بعد جواب بده خیلی ام با لحن بد جواب میده انگار بهش توهین کردم. رابطه جنسی مون افتضاح حتی اگر من برم سمتش ردم می کنه مگه چی بشه قبول کنه. هییبچ مناسبتی رو نه تبریکی نه هدیه ای هیچی. هر جا برم تنها میرم دکتر، بازار هر جا. حتی یک بار زنگ نمیزنه ک مشکلی داری یا نداری. یک بار خواستم جدا شم گریه کرد و گفت درست می کنم. الان ک میگه جدا شو درخواست بده ولی همین ک می بینه جدی هستم باز پیگیر میشه ک اقدام نکنم 

چند تا چیز مانعم میشه برای جدایی. بزرگ ترینش اینه ک دلم براش میسوزه می بینم ناراحت میشه صحبت طلاق میشه یعنی دلم می خواد اون منو از خونه بیرون کنه دلم می خواد خیانتش ثابت شه یک جوری شه ک یک دله شم و برم. دلیل دوم اینه ک رفاه مالی دارم باهاش هر چی بخوام مهیاس برام، یکی ام این ک می ترسم پشیمون شم

در مورد خیانتم اینو بگم ک چند دفعه چند نفر بهم گفتن ک همسرم ارتباط های دیگه داره. خودمم ب یکی شک کردم و مطمئن صد در صدم ک رابطه داشت ولی چیزی برای اثبات نداشتم 

طلاق گرفتن الکی نیست حمایت مالی کامل میخواد شعل و منبع درامد میخواد و خانواده ی حمایتگر و هزار چیز د ...

خانوادم کامل حمایتم میکنن چون دیدن چ بلاهایی سرم اورده منم عقد بودم عروسی نکرده بودم اما سه سال فقط یا منو مینداخت تو خیابون یا تهمت ناموسی ب من میزد یا فوش میداد سر هر بحث و دعوا چاقو میکشید ظرف پرت میکرد یکی دوبارم زخمی شدم

ولی ب خانوادم هیچی نمیگفتم

اما این اخری ک دیگ نتونسم تحملم تموم شد

چند بارم منو تو خیابون وقت و بی وقت پیاده میکرد و میرفت یا دو سه هفته غیبش میزد

فقط یکی از این دلایلت برا طلاق کافیه منم توفکرشم بخاطر خیانت و بی پولیش

ن این فقط فحاش بود و تهمت ناموسی میزد و منو میتداخت بیرون از خونشون یا تو ماشین بحث میشد وقت و بی وقت منو پیاده میکرد تو خیابون و میرفت خلاصه ک خیلی زجرم داد

به خاطر خیانت حدا شدم و راضیم و لی معتقدم جز خیانت اگر بچه دارین ارزش نداره و خیلی سخته به هرحال آسو ...

اینک فحش بده چاقو بکشه ظرف پرت کنه بهت بگه هرزه و زیر خاب مردا یا بندازت بیرون یا وسط خیابون نصف شب پیادت کنه از خیانت بدتر نیست؟